Ζέκα: «Δεν ξέρω αν θα είμαι στην Ελλάδα - Δεν θα γίνω προπονητής»
Δεν θα ασχοληθεί με την προπονητική ο Κάρλος Ζέκα σε δηλώσεις που έγιναν στο πλαίσιο της πρόσφατης εκδήλωσης στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ.
Αναλυτικά όσα είπε στο SDNA:
Για το πως νιώθει που πλέον έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση:
«Εντάξει, στην αρχή ήταν λίγο πιο εύκολο γιατί είχα σταματήσει πρόσφατα και ήταν ωραίο που είχα χρόνο για εμένα και την οικογένειά μου.
Τώρα μου λείπει πολύ το ποδόσφαιρο, η καθημερινότητα, οι προπονήσεις, οι συμπαίκτες μου, να αγωνίζομαι, μου λείπουν όλα. Ωστόσο, αυτή είναι μία διαδικασία που ήξερα πως πρέπει να περάσω και να την καταλάβω»
Για το τι είναι αυτό που του λείπει περισσότερο από όλα:
«Οι αγώνες είναι αυτοί που μου λείπουν περισσότερο από όλα. Μία ζωή προετοιμάζεσαι για το παιχνίδι την Κυριακή και τώρα δεν υπάρχει κάτι. Αλλά εντάξει, τώρα προχωράμε στη ζωή και σίγουρα θα βρω κάτι άλλο να κάνω»
Για το αν το μέλλον του παραμένει στο ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα:
«Εγώ το μέλλον μου θέλω να είναι στο ποδόσφαιρο. Προετοιμάζομαι για το next-step και πάω να σπουδάσω για αυτό, αλλά το μέλλον θέλω να με βρει πάλι στο ποδόσφαιρο. Τώρα όσον αφορά την Ελλάδα, δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ ή κάπου αλλού»
Για το αν θέλει να γίνει προπονητής:
«Όχι, όχι, σίγουρα όχι δεν θα γίνω προπονητής. Αυτό δεν το έχω ακόμη, σε άλλο πόστο θα είμαι εγώ»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Πρασινίζει» ο Κραλ
- Χέιζ- Ντέιβις: Φτιάχνει βαλίτσες, «πολιορκήθηκε» από φίλους του Παναθηναϊκού
- Με... στύλο ο Γιαννακόπουλος: «Όταν θέλω, τα λύνω όλα!» (pic)
- Παναθηναϊκός: Πότε επιστρέφει ο Λαφόν - Σε ποιο ματς θα παίξει ξανά
- Κατσουράνης: «Ο Αλαφούζος δεν έχει διεκδικήσει την ΕΠΟ - Ο πιο σωστός από όλους!» (vid)