Νίκολιτς: «Ο Καλοσκάμης είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάρκο Νίκολιτς για τον Δημήτρη Καλοσκάμη μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ:
Τι του άρεσε από την εικόνα και τι θα ήθελε να βελτιώσει: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό. Πολλές ευκαιρίες, δύο γκολ, ωραίο ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο κατεβάσαμε πολυ το ρυθμό, αλλά εντάξει. Άλλη μία νίκη 6 πόντοι στο κύπελλο και τώρα ετοιμαζόμαστε για το Βόλο σε τρεις ημέρες. Όλοι διαθέσιμοι, όλοι υγιείς. Διαχειριστήκαμε τα λεπτά όπως θέλαμε κάναμε μεγάλο ροτέισον με 9 νέους παίκτες στο γήπεδο σε σχέση με το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν εδώ, μία Τετάρτη σε μία εργάσιμη μέρα. Τρομερή ατμόσφαιρα όπως πάντα. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να παίζεις σε αυτό το γήπεδο».
Για τον Καλοσκάμη που πέτυχε γκολ και ασιστ και το πως νιώθει όταν νέα παιδιά αναλαμβάνουν την ευθύνη: «Μεγάλη χαρά. Ιδιαίτερη χαρά. Όπου έχω πάει προσπαθούμε να αναπτύξουμε νεαρούς με ταλέντο. Γι’ αυτό φέραμε και τον Καλοσκάμη στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η νοοτροπία του είναι εξαιρετική. Την προηγούμενη φορά που έχασε μια ευκαιρία στη Λάρισα, του είπα πως δεν πειράζει και δεν είναι σημαντικό. Εννοείται πως είναι σημαντικό όμως θα χάσει κάποιες ευκαιρίες και κάποιες θα τις βάλει. Είναι το μέλλον της ομάδας και του ελληνικού ποδοσφαίρου».
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πάσαλιτς της Αταλάντα»
- Νίστρουπ στους παίκτες: «Πονάτε και σταματάτε; Δεν σας αρέσει κάτι και σταματάτε; Όχι στην ομάδα μου»
- «Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού - Ντε Φράι, η αλλαγή στη διάρκεια του συμβολαίου»
- «Και ο Παναθηναϊκός για Κυζιρίδη, τα χρήματα που ζητά η Χαρτς»
- Γάτας: «Παίρνει φορ ο Παναθηναϊκός, οι δύο που αποχωρούν»