Παναθηναϊκός: Διοικητικό «transfer market» με Πιλάβιο και Μπαλντίνι
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξετάζει την προσθήκη νέων προσώπων σε καίριες θέσεις, με τους Σοφοκλή Πιλάβιο και Φράνκο Μπαλντίνι στο κάδρο.
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει θέσει εδώ και καιρό ως προτεραιότητα την περαιτέρω ενίσχυση του οργανισμού σε διοικητικό επίπεδο.
Δεν πρόκειται μόνο για την προσπάθεια βελτίωσης του αγωνιστικού τομέα, αλλά και για μια συνολική αναβάθμιση της δομής της «πράσινης» ΠΑΕ.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν βρεθεί δύο ιδιαίτερα γνωστά ονόματα: ο Σοφοκλής Πιλάβιος και ο Φράνκο Μπαλντίνι. Οι δύο τους χαίρουν εκτίμησης λόγω της εμπειρίας τους και της διαδρομής που έχουν ακολουθήσει, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνουν θετικά σχόλια ως πιθανές προσθήκες.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σοφοκλής Πιλάβιος ενδέχεται να αναλάβει ρόλο νομικού εκπροσώπου του Παναθηναϊκού, ενώ ο Φράνκο Μπαλντίνι φέρεται να προορίζεται για συμβουλευτική θέση σε ποδοσφαιρικά ζητήματα, δίνοντας έτσι νέα δυναμική στη διοίκηση.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με Χέιζ-Ντέιβις - Πώς «έφτασε» στη 12άδα με Μακάμπι
- Παναθηναϊκός: Η επίσημη ενημέρωση για Λιβάι Γκαρσία - Πού αισθάνθηκε ενοχλήσεις
- Γιαννακόπουλος: «Υπάρχει χειροδικία και δεν ανοίγει καν διαδικασία;» - Το σχόλιο για Μπαρτζώκα και η σύγκριση με Βαλένθια
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»