Παπαθεοδώρου: «Ο Βιτόρια κατόρθωσε να κάψει τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή»
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου άσκησε δριμεία κριτική στον Ρουί Βιτόρια, σχολιάζοντας την υποβάθμιση του Φώτη Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό.
Στην εκπομπή «11 αυτοί 11 εμείς» του OPEN, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου προχώρησε σε σκληρή τοποθέτηση για τον Ρουί Βιτόρια, εστιάζοντας κυρίως στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε τον Φώτη Ιωαννίδη.
Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Βιτόρια κατόρθωσε να κάψει τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ο Ιωαννίδης ήταν ψημένος να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.
Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να δώσει τα κλειδιά σε έναν προπονητή που δεν τον εμπιστευόταν κανείς στον Παναθηναϊκό εκτός από τον Γιάννη Αλαφούζο. Κανένας ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δεν έγινε καλύτερος επί των ημερών του Βιτόρια.
Δείτε τι κάνει ο Νίκολιτς στην ΑΕΚ με τον Μάνταλο που έγινε… Πίρλο και τον Πήλιο που τον είχαν όλοι ξεγραμμένο. Πρόκειται περί άθλου από πλευράς Βιτόρια που έκανε τον Ιωαννίδη αναπληρωματικό του Σφιντέρσκι».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βοτανικός: Τα πρώτα υποστυλώματα για το στέγαστρο - Πότε θα «κουμπώσει»
- Παναθηναϊκός: Το ποσό-ταβάνι για Φαν Ντρόγκελεν και το plan B
- «Στόχος του Καμπάτσο νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ - Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός»
- «Εξελίξεις με Μπακασέτα, η ομάδα που ενδιαφέρεται»
- Παναθηναϊκός: «Στη λίστα του Νίστρουπ ο Χένρικ Χάλκενερ»