Παναθηναϊκός – Μπαλντίνι: Ποιος θα είναι ο ρόλος του στην ΠΑΕ αν συμφωνήσει
Ο Ιταλός με θητεία σε Ρεάλ, Ρόμα και Τότεναμ είναι σε επαφές με την ΠΑΕ για ρόλο-κλειδί στη νέα δομή του συλλόγου.
Ο Παναθηναϊκός κινείται για την αναβάθμιση της οργανωτικής του δομής και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Φράνκο Μπαλντίνι. Ο 44χρονος Ιταλός, με μακρά πορεία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, συζητά το ενδεχόμενο να αναλάβει τη θέση του General Manager στην ΠΑΕ.
Η διοίκηση των «πρασίνων» θέλει να εφαρμόσει ένα σύγχρονο μοντέλο λειτουργίας, εμπνευσμένο από τα πρότυπα του NBA. Στόχος είναι να τοποθετηθεί ένα πρόσωπο με εμπειρία και κύρος, που θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Σε περίπτωση που ο Μπαλντίνι αναλάβει, θα έχει ευρύτατες αρμοδιότητες. Η καθημερινή λειτουργία της ομάδας θα περνάει από τα χέρια του, με εξουσίες που θα ξεπερνούν κάθε άλλο στέλεχος, δείχνοντας την πρόθεση του Παναθηναϊκού να επενδύσει σε μια ισχυρή προσωπικότητα για την πορεία του συλλόγου.
Το βιογραφικό του Ιταλού είναι ιδιαίτερα βαρύ. Έχει διατελέσει διευθυντής ποδοσφαίρου στη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Ρόμα και την Τότεναμ, ενώ συνεργάστηκε και με την Εθνική Αγγλίας, προσφέροντας την τεχνογνωσία του σε κορυφαίο επίπεδο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η χρηματιστηριακή αξία και το προφίλ της Μπέτις
- Μπενίτεθ: Οι πρώτες δηλώσεις και οι ατάκες για την Μπέτις
- «Ανεκδιήγητος ο Λιθουανός διαιτητής» - Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην UEFA πριν τον αγώνα
- Συνάντηση οπαδών Παναθηναϊκού με τον... «χειρουργό» Λιθουανό διαιτητή με Πλζεν - Τι συνέβη στο αεροδρόμιο
- Απίθανος Τεττέη: Η ατάκα στον Μπενίτεθ όταν αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή