Γκούμας: «Αν το δει αυτό ο κόσμος του Παναθηναϊκού, θα έρθει ξανά κοντά στην ομάδα» (vid)

Ο Γιάννης Γκούμας στάθηκε στις ευθύνες που «κουβαλούν» οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Γκούμας: «Αν το δει αυτό ο κόσμος του Παναθηναϊκού, θα έρθει ξανά κοντά στην ομάδα» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε Grande Special:

«Δυο προπονήσεις θα κάνει ο Χρήστος Κόντης στον Παναθηναϊκό, θα σταθεί κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Ο Παναθηναϊκός παίζει με την πλάτη στον τοίχο.

Και η ισοπαλία δεν τον ωφελεί κόντρα στον Ολυμπιακό. Η πίεση είναι πάρα πολύ μεγάλη. Αν κερδίσει ο Ολυμπιακός, η διαφορά θα πάει στο -11 με ένα παιχνίδι λιγότερο. 

Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός, είναι και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Παίζει με τρεις αντιπάλους, εκεί είναι το θέμα.

Ο κόσμος δεν ξέρω πώς θα το αντιμετωπίσει, αν κάτι στραβώσει. Είναι αγανακτισμένος. Ο κόσμος θέλει να βλέπει τους ποδοσφαιριστές να θυσιάζονται για την ομάδα και όχι να επιλέγουν παιχνίδι. Γι’ αυτό, είναι δυσαρεστημένος ο κόσμος.

Ο κόσμος, η διοίκηση έχουν απαιτήσεις. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες. Ο προπονητής έχει ευθύνη. Οι παίκτες, όμως, φοράνε το τριφύλλι στο στήθος και πρέπει να τιμάνε τη φανέλα και το σύλλογο που εκπροσωπούν. 

Παίκτες, Έλληνες και ξένοι πρέπει να συσπειρωθούν. Δεν κάνουμε διακρίσεις. Αν το δει αυτό ο κόσμος, θα έρθει ξανά κοντά στην ομάδα»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr