«Γλυκοκοιτάζει» τον Αμπέλ Φερέιρα ο Παναθηναϊκός (vid)
Ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Αμπέλ Φερέιρα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, σύμφωνα με τον Ευάγγελο Μίχο.
Αναλυτικά όσα είπε στο Hat-Trick Show:
«Οι δύο πρώτες επιλογές του Αλαφούζου είναι σε ομάδα. Ο ένας από τους δύο που αρέσει στον Αλαφούζο, είναι ο Αμπέλ Φερέιρα, γνωστός από το πέρασμά του στον ΠΑΟΚ.
Ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει υπομονή, επιμονή, τρόπο και χρόνο, εκτός από χρήματα. Ο Φερέιρα είναι στην Παλμέιρας και το συμβόλαιό του λήγει 31 Δεκεμβρίου του 2025. Είναι ένας προπονητής που τα κέρδισε όλα στην Παλμέιρας.
Σίγουρα αν γυρίσει στην Ευρώπη, θα βρει ομάδες στην Αγγλία, στην Ιταλία, ακόμα και στην Ισπανία. Αυτός ξέρω, πως είναι ο ένας από τους δύο προπονητές. Είναι μια δύσκολη περίπτωση.
Με τον Κόντη ο Παναθηναϊκός κερδίζει χρόνο για έναν τέτοιο προπονητή και όχι για κάποιον, τύπου Μουρίνιο ή Σπαλέτι. Με το όνομα που έχει βγάλει ο Παναθηναϊκός με τις συνεχόμενες αλλαγές προπονητών, δύσκολα θα δεχτεί κάποιος να έρθει»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η χρηματιστηριακή αξία και το προφίλ της Μπέτις
- Μπενίτεθ: Οι πρώτες δηλώσεις και οι ατάκες για την Μπέτις
- «Ανεκδιήγητος ο Λιθουανός διαιτητής» - Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην UEFA πριν τον αγώνα
- Συνάντηση οπαδών Παναθηναϊκού με τον... «χειρουργό» Λιθουανό διαιτητή με Πλζεν - Τι συνέβη στο αεροδρόμιο
- Απίθανος Τεττέη: Η ατάκα στον Μπενίτεθ όταν αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή