Παναθηναϊκός: Προτάθηκε και ο Ραλφ Χάζενχουτλ
Ο Παναθηναϊκός αναζητεί τον αντι-Βιτόρια για τον πράσινο πάγκο και ο Ραλφ Χάζενχουτλ δεν έχει περάσει απαρατήρητος.
Ανάμεσα στους προπονητές που έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό, υπάρχει και η περίπτωση του Ραλφ Χάζενχουτλ, ο οποίος είναι ελεύθερος στην αγορά από τον περασμένο Μάιο και «πολιορκείται».
Ο Αυστριακός προπονητής από το 2016 έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του αρχικά με την Λειψία όπου παρέμεινε για δύο σεζόν και στη συνέχεια στην Premier League με την Σαουθάμπτον, όπου θήτευσε για σχεδόν τέσσερα χρόνια (2018-2022). Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Βόλφσμπουργκ.
Ο Χάζενχουτλ ήδη απασχολεί την πολωνική Πόγκον, την Γκλάντμπαχ, ομάδες της Premier League, αλλά ακόμη και η Εθνική Αυστρίας με την ομοσπονδία της χώρας να τον προαλείφει ως τον διάδοχο του Ραλφ Ράνγκνικ.
Ο ίδιος εμφανίζεται ανοικτός σε ένα νέο πρότζεκτ και δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει άμεσα στους πάγκους.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Οριστικό: Το κανάλι που θα δείξει τη ρεβάνς Μπέτις-Παναθηναϊκός, η ώρα του αγώνα
- Επίσημη η μεταγραφή του Σιλβέν Φρανσίσκο (pic)
- Ο Γιαννακόπουλος ανέβασε τη δήλωση-καρφί του Αταμάν! (pic)
- Ραπτόπουλος για Παναθηναϊκό: «Οι πιθανότητες πρόκρισης υπέρ της Μπέτις» (vid)
- Ηλικιωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού δεν άντεξε να δει το πέναλτι του Ταμπόρδα (vid)