Παναθηναϊκός: «Συζητήθηκε και ο Γιαννίκης για υπηρεσιακός προπονητής»

Ο Αργύρης Γιαννίκης είναι μια περίπτωση που έχει συζητηθεί στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού για να αναλάβει την ομάδα ως υπηρεσιακός προπονητής μέχρι να βρεθεί ο επίσημος διάδοχος του Ρουί Βιτόρια.

Παναθηναϊκός: «Συζητήθηκε και ο Γιαννίκης για υπηρεσιακός προπονητής»

Ο Παναθηναϊκός έχει «φουλάρει» για την απόκτηση ενός υπηρεσιακού προπονητή, μέχρι να «κλειδώσει» ο αντι-Βιτόρια.

Η εύρεση ενός τέτοιου προσώπου μόνο εύκολη διαδικασία δεν αποτελεί, καθώς ουδείς θέλει να αναλάβει μια ομάδα (σ.σ ακόμα και το… Τριφύλλι) για ένα διάστημα 7-14 ημερών, δίχως κάποιες απαραίτητες εγγυήσεις για το μέλλον.

Σύμφωνα με το In.gr, ο Αργύρης Γιαννίκης είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί στο εσωτερικό του συλλόγου για την τεχνική ηγεσία, όσο δεν έχουν «καρποφορήσει» οι επαφές με τον Χρήστο Κόντη.

O 45χρονος Έλληνας προπονητής άφησε «έργο» στον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο, απέτυχε παταγωδώς στην ΑΕΚ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr