Τι είδους «ενίσχυση» υποσχέθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός;

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια δυναμική ανακοίνωση μετά το στραβό ξεκίνημα στη Superleague, όμως, προκύπτει ένα ερώτημα. Τι είδους «ενίσχυση» μπορούν να περιμένουν οι – δικαιολογημένα – εξαγριωμένοι φίλοι της ομάδας;

Τι είδους «ενίσχυση» υποσχέθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός;

Μετά την ήττα με 3-2 από την Κηφισιά στο Βόλο, σύσσωμος ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέσπασε στα κοινωνικά δίκτυα βλέποντας μια ακόμη χαμένη σεζόν στον… ορίζοντα.

Η Θύρα 13 εξέδωσε ανακοίνωση με… ονόματα, ενώ ένθερμες ήταν οι αντιδράσεις και των υπόλοιπων φίλων της ομάδας.

Το Τριφύλλι είχε «διπλή» απάντηση το βράδυ της Τρίτης (16/9). Αρχικά, οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου ανέλαβαν τις ευθύνες τους και εν συνεχεία η διοίκηση του συλλόγου ζήτησε ενότητα ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Αυτό, όμως, που προκαλεί πολλά ερωτηματικά, αφορά το κομμάτι της ενίσχυσης που δεσμεύτηκαν να κάνουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Συνήθως, κάτι τέτοιο, είναι φυσιολογικό να επικοινωνούν οι ομάδες στην αρχή μιας μεταγραφικής περιόδου με φόντο τη νέα σεζόν. Στη λήξη της συγκεκριμένης περιόδου, τι είδους ενίσχυση μπορεί να περιμένει ο φίλαθλος;

Αυτή η «ενίσχυση» θα έρθει τις επόμενες μέρες; Και με ποιον τρόπο; Με την έλευση ενός προπονητή; Κάτι παραπάνω; Μήπως ο λόγος γίνεται για ποιοτικές «ενέσεις» στο ρόστερ τον Γενάρη (σ.σ εν μέσω Κόπα Άφρικα); Ή ακόμα, χειρότερα, αυτή η «ενίσχυση» αφορά το… επόμενο καλοκαίρι εγκαταλείποντας ακόμη μια σεζόν;

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία για το Βοτανικό και η κατάσταση θα χρειαστεί να «συμμαζευτεί» άμεσα από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού.

Σε κάθε περίπτωση, είναι απόλυτα δικαιολογημένες οι αντιδράσεις του «πράσινου» λαού που… πονά την ομάδα και θέλει να τη δει να κατακτά ξανά την κορυφή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ και το επίμαχο σημείο:

«Η εφετινή σεζόν ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες από όλους μας στον Παναθηναϊκό. Η πρόκριση στη League Phase του Europa League ήταν ο minimum στόχος της διαδικασίας των προκριματικών και επετεύχθη.

Δυστυχώς η συνέχεια ήταν απογοητευτική για όλους μας. Τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με την προβληματική εικόνα της ομάδας, προκάλεσαν δικαιολογημένα την αντίδραση των φιλάθλων μας. Κατανοούμε τη στεναχώρια και την πικρία του κόσμου μας, την οποία συμμεριζόμαστε και δεσμευόμαστε να προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ενισχύσουμε τον Παναθηναϊκό μας.

Μπροστά μας έχουμε πολύ σημαντικούς αγώνες για το Κύπελλο, το Πρωτάθλημα, το Europa League. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές μας, βοηθώντας με την παρουσία τους στο γήπεδο, έτσι ώστε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Στόχος μας ήταν και παραμένει, να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί όπου ανήκει: στην κορυφή»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr