Παπαθεοδώρου: «Είχε προταθεί ο Τετέη... στον Παναθηναϊκό έλεγαν ότι δεν κάνει το παιδί» (vid)
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου έκανε μια πικάντικη αποκάλυψη σχετικά με τον Παναθηναϊκό και τον Ανδρέα Τετέη.
Αναλυτικά όσα είπε στη Magic Euroleague:
«Τις τελευταίες 4-5 μέρες υπήρξε μια πρόταση στον Παναθηναϊκό να πάρει τον Τετέη και οι άνθρωποι του συλλόγου, είπαν πως δεν κάνει το παιδί. Μιλάμε για τον Τετέη για τρίτο σέντερ φορ, όχι για βασικό.
Δεν ξέρω για τον Πάντοβιτς, αν έμπαινε στην ίδια μοίρα, αλλά για τέτοια περίπτωση μιλάμε. Ο στόχος θα ήταν να αντικαταστήσει τον Γερεμέγεφ, θα πω καλύτερα. Και στη λίστα του Παναθηναϊκού, θα έμπαινε ένας παίκτης επιπλέον (σ.σ Έλληνας).
Εγώ δεν το είπα καθ’υπερβολήν. Ήταν ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα να μην κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Θα σας αποκαλύψω, την προηγούμενη εβδομάδα, είχα γράψει ένα σχετικό άρθρο, το οποίο θα το διαβάσετε αύριο. Πραγματικά, με μια πινελιά.
Μου έβαλε την ιδέα, ένας συνάδελφος, να το ανεβάσω και να πω πότε το έγραψα. Με έναν εύγλωττο τρόπο, θα σας πω γιατί το πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό τελείωσε από την πρώτη αγωνιστική, όχι από τη δεύτερη»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Νέο σοκ με Ντέσερς!
- Παναθηναϊκός: Η νέα μπηχτή Γιαννακόπουλου και η αναφορά στο «0-10»
- Ραγδαίες εξελίξεις: Χαιρέτησε τους συμπαίκτες του ο Τετέ
- «Δεν κλείνω τις μεταγραφές για τον Παναθηναϊκό - Όλοι περιμένουν το NBA»
- Παναθηναϊκός: Ο Παντελίδης έρχεται, οι δύο υποψήφιοι στο deal ως αντάλλαγμα