Η απρόσμενη κίνηση του Βιτόρια μετά την ήττα από την Κηφισιά
Ο Πορτογάλος τεχνικός αποχώρησε αμέσως για τα αποδυτήρια, μίλησε στους παίκτες του και καθυστέρησε να εμφανιστεί στις κάμερες.
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε μία απρόσμενη ήττα στο Πανθεσσαλικό από την Κηφισιά με 3-2, μένοντας χωρίς νίκη στη φετινή Super League και δεχόμενος δεύτερο διαδοχικό πλήγμα μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό.
Η ανατροπή της ανατροπής από την ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο «πόνεσε» τους «πράσινους» τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά, προκαλώντας εκνευρισμό και έντονο προβληματισμό.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ρουί Βιτόρια πήρε μια απρόσμενη απόφαση. Δεν παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο για τις καθιερωμένες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, αλλά αποχώρησε κατευθείαν προς τα αποδυτήρια.
Εκεί έμεινε για περίπου 20 λεπτά, προκειμένου να ηρεμήσει και να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του για την απογοητευτική εικόνα που παρουσίασαν.
Ο Πορτογάλος τεχνικός βγήκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο αρκετή ώρα αργότερα, δίνοντας τελικά κανονικά δηλώσεις στην Cosmote TV.
Η κίνηση αυτή δείχνει το μέγεθος της δυσαρέσκειας αλλά και της πίεσης που νιώθει ο ίδιος και η ομάδα, σε ένα ξεκίνημα πρωταθλήματος που δεν έχει καμία σχέση με τις προσδοκίες.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά το ντέρμπι και η θέση για Αταμάν
- Παναθηναϊκός: Ο Παντελίδης έρχεται, οι δύο υποψήφιοι στο deal ως αντάλλαγμα
- Παναθηναϊκός: «Πανάκριβη υπόσχεση Αλαφούζου σε Μπενίτεθ»
- Αυτό είναι το συμβόλαιο που υπογράφει ο Τετέ στη Γκρέμιο, η διάρκεια
- Ζήτησε να φύγει ο Τετέ - Δύο προτάσεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός