Παναθηναϊκός: «Κλειδώνει» η ενδεκάδα, αποφάσεις για Λαφόν και Σάντσες
Ο Ρουί Βιτόρια συνεχίζει την προετοιμασία χωρίς δοκιμές αλλά με σαφείς ενδείξεις για το βασικό σχήμα.
Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του δύο ακόμη προπονήσεις πριν αναχωρήσει για τον Βόλο, όπου θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά. Ο Ρουί Βιτόρια μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε ξεκάθαρες δοκιμές ενδεκάδας, ωστόσο υπάρχουν ήδη κάποια δεδομένα και ερωτηματικά γύρω από τις επιλογές του.
Στο τέρμα, παραμένει ανοιχτό το αν θα διατηρηθεί ο Λαφόν, ο οποίος ξεκίνησε στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό ώστε να αποκτήσει ρυθμό. Η αμυντική τετράδα δύσκολα θα αλλάξει: Καλάμπρια, Κυριακόπουλος, Πάλμερ-Μπράουν και Τουμπά θεωρούνται οι επικρατέστεροι.
Στη μεσαία γραμμή, η μία θέση παίζεται ανάμεσα στον Ρενάτο Σάντσες και τον Τσέριν, με τον Πορτογάλο να έχει περισσότερες πιθανότητες. Οι άλλες δύο θέσεις φαίνεται να «κλειδώνουν» με τον Τσιριβέγια και τον Μπακασέτα.
Στα άκρα, δεξιά υπάρχει ανοιχτή μάχη ανάμεσα σε Πελίστρι και Τετέ, ενώ στην απέναντι πλευρά προβάδισμα έχει ο Τζούριτσιτς. Στην κορυφή της επίθεσης, ο Σφιντέρσκι θεωρείται η πιο σίγουρη επιλογή του προπονητή, καθώς συγκεντρώνει όλα τα δεδομένα υπέρ του.
Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μετά τις επόμενες δύο προπονήσεις, όμως ήδη οι πρώτες ενδείξεις δίνουν μια εικόνα για το πλάνο του Βιτόρια ενόψει της αναμέτρησης με την Κηφισιά.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η χρηματιστηριακή αξία και το προφίλ της Μπέτις
- Μπενίτεθ: Οι πρώτες δηλώσεις και οι ατάκες για την Μπέτις
- «Ανεκδιήγητος ο Λιθουανός διαιτητής» - Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην UEFA πριν τον αγώνα
- Συνάντηση οπαδών Παναθηναϊκού με τον... «χειρουργό» Λιθουανό διαιτητή με Πλζεν - Τι συνέβη στο αεροδρόμιο
- Απίθανος Τεττέη: Η ατάκα στον Μπενίτεθ όταν αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή