Παναθηναϊκός: Ανησυχία για ΟΑΚΑ, διεξαγωγή Europa και χωρητικότητα
Η άρνηση της διοίκησης του σταδίου στο αίτημα ΟΦΗ – ΠΑΟΚ φέρνει ερωτήματα για τη χρήση του Ολυμπιακού Σταδίου στο Europa League.
Η απόφαση της διοίκησης του ΟΑΚΑ να μην παραχωρήσει το στάδιο για τη διεξαγωγή του αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League, προκάλεσε αιφνιδιασμό αλλά και ανησυχία στον Παναθηναϊκό.
Ο λόγος που επικαλέστηκε το Ολυμπιακό Στάδιο ήταν η ανάγκη για «επισκευαστικές εργασίες», εξέλιξη που γεννά ερωτηματικά στους «πράσινους», οι οποίοι έχουν προγραμματίσει να δώσουν εκεί τα εντός έδρας παιχνίδια τους στη League Phase του Europa League.
Στις 2 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένος ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας με αντίπαλο την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, και στην ομάδα του Ρουί Βιτόρια περιμένουν πλέον επίσημη ενημέρωση για το εύρος των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ.
Το ζητούμενο είναι αφενός να ξεκαθαριστεί αν ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει πράγματι να αγωνιστεί στη φυσική του έδρα και αφετέρου αν θα υπάρξουν περιορισμοί στη χωρητικότητα του σταδίου, που θα επηρεάσουν την παρουσία των φιλάθλων.
Αυτό που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως η διοίκηση του σταδίου είχε δώσει προηγουμένως το «πράσινο φως» για να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το παιχνίδι Κηφισιά – Παναθηναϊκός. Ωστόσο, η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί τελικά την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, με ώρα έναρξης στις 18:00.
Οι επόμενες ημέρες αναμένονται κρίσιμες, καθώς οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να έχουν σαφή εικόνα για την κατάσταση του ΟΑΚΑ, λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσει η ευρωπαϊκή τους πορεία.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Κάτι με εξιτάρει...» - Νέο μήνυμα και σπόντες για Ολυμπιακό
- Άρης Γάτας: Αυτός είναι ο λόγος που μήνες τώρα εμπλέκουν Αγγελικούση με Παναθηναϊκό
- «Ο Παναθηναϊκός θα φέρει ή τον Σίλβα ή ψηλό από Τουρκία - Τι ισχύει με ΝΒΑer»
- Παναθηναϊκός: Οι τρεις ομάδες που θέλουν Ταμπόρδα
- Συναγερμός στην Πλζεν πριν τον Παναθηναϊκό: Απογοητευτική ήττα από Σλοβάτσκο