Παναθηναϊκός: Άμεσα ντεμπούτο ο Πάντοβιτς - Πότε θα παίξει βασικός
Ο Σέρβος επιθετικός θα πάρει χρόνο συμμετοχής με Κηφισιά και Καλλιθέα, μπαίνοντας άμεσα στα πλάνα του Ρουί Βιτόρια.
Ο Μίλος Πάντοβιτς ολοκλήρωσε πρόσφατα τη μεταγραφή του από την Μπάτσκα Τόπολα στον Παναθηναϊκό και μετρά αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.
Ο 23χρονος φορ είχε συζητηθεί για την απουσία του από τη λίστα της League Phase του Europa League, ωστόσο ο Ρουί Βιτόρια κλήθηκε να κάνει δύσκολες επιλογές και αποφάσισε να τον αφήσει εκτός των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων μέχρι τον Ιανουάριο του 2026.
Παρά την εξέλιξη αυτή, ο Σέρβος δεν μένει σε δεύτερο πλάνο. Αντίθετα, ο Πορτογάλος τεχνικός τον υπολογίζει κανονικά για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Στο ματς με την Κηφισιά για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League, που αναμένεται να διεξαχθεί την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, ο Πάντοβιτς θα πάρει τα πρώτα του λεπτά, πιθανότατα ερχόμενος από τον πάγκο.
Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα στη Λεωφόρο για τη League Phase του Κυπέλλου, όπου ο Πάντοβιτς αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και να δείξει τι μπορεί να προσφέρει. Το γεγονός ότι έχει μείνει στην Αθήνα λόγω της διακοπής και δουλεύει καθημερινά στο Κορωπί με τους νέους του συμπαίκτες, τον βοηθά να ενταχθεί πιο γρήγορα στα πλάνα του Βιτόρια.
Πριν έρθει στην Ελλάδα, είχε ήδη προλάβει να κάνει προετοιμασία και να αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος με την Μπάτσκα Τόπολα (91 λεπτά). Στο φιλικό με την Κ19 του Παναθηναϊκού πήρε κι άλλο χρόνο συμμετοχής, δείχνοντας σε καλή φυσική κατάσταση και έτοιμος να συμβάλει στα δύο επόμενα παιχνίδια πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ο Παναθηναϊκός... βλέπει Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ιρλ! (vids)
- Απρόοπτο με Ναν στον Παναθηναϊκό - Αγωνία ενόψει Φενέρ
- Ισπανικό δημοσίευμα για Παναθηναϊκό: Ποιος είναι πιθανό να αποχωρήσει μετά τον Γιούρτσεβεν
- Παναθηναϊκός: Η απόφαση για αριστερό μπακ - Τι θα γίνει με την ευρωπαϊκή λίστα
- Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με Λαφόν στο ημίχρονο - Ο διάλογος με τον Μπενίτεθ