Η αρχηγική ομιλία του Μπακασέτα - Τι έιπε στους παίκτες στα αποδυτήρια

Ο Τάσος Μπακασέτας ενέπνευσε την Εθνική Ελλάδας πριν το 5-1 επί της Λευκορωσίας, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος κρατούσε εικόνα της Παναγίας.

Η αρχηγική ομιλία του Μπακασέτα - Τι έιπε στους παίκτες στα αποδυτήρια

Η Εθνική Ελλάδας μπήκε με ιδανικό τρόπο στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026, επικρατώντας με 5-1 της Λευκορωσίας στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν καταιγιστική, «καθάρισε» το ματς από το πρώτο ημίχρονο και έδειξε από την πρεμιέρα ότι στοχεύει στην πρόκριση στην τελική φάση.

Πριν από τη σέντρα, ο αρχηγός Τάσος Μπακασέτας φρόντισε να δώσει το σύνθημα στα αποδυτήρια με λόγια που ενέπνευσαν τους διεθνείς.

«Πάντα το πρώτο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Τα είπαμε όλα, τα ξεκαθαρίσαμε παιδιά. Εχουμε το πλάνο μας και το πιο σημαντικό πράγμα σήμερα είναι να έχουμε υπομονή. Ψυχραιμία στο παιχνίδι μας, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και από το πρώτο λεπτό να βοηθάει ο ένας τον άλλον. Συγκεντρωμένοι και με αυτοπεποίθηση να πάρουμε τον κόσμο με εμάς. Πάμε, πάμε…», είπε στην ομιλία του ο Μπακασέτας.

Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος Μάνταλος κρατούσε την εικόνα της Παναγίας, μια κίνηση με έντονο συμβολισμό πίστης και ενότητας, που έδωσε ξεχωριστό χρώμα στη στιγμή.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στο μεγάλο παιχνίδι της Δευτέρας (08/09, 21:45) κόντρα στη Δανία. Η αναμέτρηση έχει ήδη συγκεντρώσει τεράστιο ενδιαφέρον, με τα εισιτήρια να κάνουν «φτερά» και να απομένουν μόλις 7.000 πριν ανακοινωθεί sold out.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr