Βιλένα - Μαξ: Βρίσκουν ομάδα ή... σπάει συμβόλαια ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει ολοκληρώσει το μεταγραφικό του σχεδιασμό, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, όμως πρέπει να λύσει κι ορισμένες ακόμα εκκρεμότητες.
Στον Παναθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα δραστήριο, καθώς έγιναν αρκετές κινήσεις και πωλήσεις με το ρόστερ να διαφοροποιείται σ’ έναν αρκετά μεγάλο βαθμό.
Μπορεί πλέον οι πράσινοι να έχουν ολοκληρώσει τις κινήσεις τους, ωστόσο μένουν ορισμένες εκκρεμότητες ακόμα που πρέπει να λυθούν, προκειμένου και η ομάδα να μπορέσει να πάει παρακάτω χωρίς τα συγκεκριμένα βαρίδια στα πόδια της.
Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός διαθέτει στο ρόστερ του, τους Τόνι Βιλένα και Φίλιπ Μαξ, οι οποίοι δεν υπολογίζονται με την απόφαση για το μέλλον τους να έχει ήδη παρθεί.
Ο σύλλογος περιμένει να φέρουν κάποια πρόταση οι δύο αυτοί παίκτες προκειμένου να πωληθούν και να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, ενώ αν κάτι τέτοιο δε γίνει, τότε θα μπει σε διαδικασία να σπάσει τα συμβόλαιά τους και να μείνουν ελεύθεροι.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Κουρμπέλης σκέφτεται την Ελλάδα, θα ήθελε επιστροφή στον Παναθηναϊκό»
- Επίσημο: Οι διαιτητές στο Ντουμπάι BC - Παναθηναϊκός
- «Μόνος» Τεττέη: Το μεγάλο θέμα που καλείται να λύσει ο Παναθηναϊκός
- Βαϊμάκης: «Λέγαμε, βάλε ρε Βιλένα, το γκολ με τον Παναιτωλικό...»
- Ζαγοράκης: «Αυτό είναι το λάθος που δεν πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ»