Τουράν για Τερίμ: «Μαθαίνοντας από τον καλύτερο»
Ο πρώην διεθνής Τούρκος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής της Σαχτάρ που πρόσφατα απέκλεισε ο Παναθηναϊκός, τίμησε τον μέντορά του με μια ανάρτηση γεμάτη ευγνωμοσύνη και συναίσθημα.
Με μια ξεχωριστή δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα, ο Αρντά Τουράν θέλησε να ευχηθεί στον Φατίχ Τερίμ για τα γενέθλιά του.
Ο πρώην άσος της Γαλατασαράι και της εθνικής Τουρκίας, που πλέον ακολουθεί προπονητική καριέρα, ανέβασε κοινή φωτογραφία με τον άνθρωπο που σημάδεψε την πορεία του στο ποδόσφαιρο, χαρακτηρίζοντάς τον “αγαπημένο δάσκαλο”.
«Μαθαίνοντας από τον καλύτερο. Αγαπημένε μου δάσκαλε σου εύχομαι χρόνια πολλά. Ο Θεός να σας δίνει πάντα μακροζωία… Το Όνειρο μου, η Ζωή μου, ο τρόπος μου», έγραψε ο Αρντά Τουράν, αποκαλύπτοντας για ακόμη μια φορά την τεράστια εκτίμηση που τρέφει για τον Τερίμ.
Η σχέση των δύο κρατάει εδώ και πολλά χρόνια, αφού ο Φατίχ Τερίμ υπήρξε προπονητής του Τουράν στη Γαλατασαράι, καθοδηγώντας τον στα πρώτα του βήματα στο κορυφαίο επίπεδο. Η επιρροή του ήταν τόσο σημαντική, που ο Αρντά δεν παύει να τον αναφέρει ως καθοριστική φιγούρα στη ζωή του και στο ποδόσφαιρο.

Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καρπετόπουλος για Παναθηναϊκό: «Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο και δημιουργεί μια περίεργη κατάσταση» (vid)
- Κατσαρός: «Για τέτοιες μεταγραφές κινείται ο Παναθηναϊκός» - Ατάκες για Τεττέη (vid)
- Ακούστηκαν συνθήματα κατά Αλαφούζου: «Εσύ δεν είσαι Παναθηναϊκός»
- Ξανά σε σχέση η Μαριγκόνα - «Ποια θα πήγαινε στο ΟΑΚΑ;» (pics)
- Πανούτσος: «Μου είπαν ότι ο Τετέ τους αποχαιρετούσε κάθε μέρα...»