Παναθηναϊκός: Έτσι «τιμώρησε» τους παίκτες ο Βιτόρια μετά τη γκέλα της πρεμιέρας
Ο Ρουί Βιτόρια έδειξε πως δεν ανέχεται χαλαρότητα, κόβοντας το ρεπό των παικτών για να σταλεί το μήνυμα στα αποδυτήρια.
Ο Παναθηναϊκός έκανε στραβό ξεκίνημα στη Stoiximan Super League, αφήνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς στη Λεωφόρο απέναντι στον Λεβαδειακό.
Η εικόνα του «τριφυλλιού» ήταν διπρόσωπη: ένα πρώτο ημίχρονο όπου κυριάρχησε και θα μπορούσε να «καθαρίσει» το ματς με δύο γκολ, κι ένα δεύτερο μέρος που έφερε… κατάρρευση, με αποτέλεσμα να δεχτεί την ισοφάριση στο φινάλε από τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς.
Ο εκνευρισμός και η απογοήτευση ήταν διάχυτα μετά το σφύριγμα της λήξης, με τον Ρουί Βιτόρια να παίρνει άμεσα μέτρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, σε συνεργασία με τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποφάσισε να κόψει το ένα από τα ρεπό που υπήρχαν στο πρόγραμμα της εβδομάδας. Έτσι, σύμφωνα με το gazzetta.gr, το σαββατοκύριακο χωρίς προπόνηση ακυρώθηκε και οι «πράσινοι» θα βρεθούν κανονικά στο Κορωπί.
Η κίνηση αυτή λειτουργεί ως ξεκάθαρο μήνυμα στα αποδυτήρια: η χαλαρότητα και η έλλειψη συγκέντρωσης δεν θα γίνονται ανεκτές. Ο Βιτόρια θέλει να τονίσει πως η νοοτροπία της ομάδας πρέπει να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, σε κάθε παιχνίδι.
Η «τιμωρία» αυτή δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα μόνο, αλλά με την εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο. Το «καμπανάκι» χτύπησε δυνατά και ο Πορτογάλος θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους από νωρίς, ώστε να μη χαθούν άλλοι βαθμοί με αντίπαλο μικρότερης δυναμικότητας.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: «Για τη νίκη σε οποιαδήποτε έδρα» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Λώτσος: «Ο Γιαννακόπουλος μου ζήτησε τον Βεζένκοφ - Η απάντησή μου» (vid)
- Ομπράντοβιτς: «Τότε θα αποφασίσω αν δουλέψω» - Τι είπε για τις φήμες και τον Παναθηναϊκό
- Στο Telekom Center ο Ναν: «Μου φαίνεται καλύτερη η κόκκινη ομάδα» (vid)
- Πετάει για Ισπανία ο Παναθηναϊκός: Τι ισχύει για Όσμαν, Γκραντ και Ρογκαβόπουλο