Παναθηναϊκούς: Οι τέσσερις που «έκοψε» ο Βιτόρια από το Europa League
Ο Παναθηναϊκός δήλωσε την ευρωπαϊκή του λίστα για τους αγώνες της League Phase του UEFA Europa League και σε αυτή, δεν συμπεριλαμβάνονται οι Γεντβάι, Γερεμέγεφ, Μαντσίνι και Πάντοβιτς.
Δύσκολες αποφάσεις κλήθηκε να πάρει ο Ρουί Βιτόρια ενόψει των ευρωπαϊκών παιχνιδιών στο UEFA Europa League.
Ο Πορτογάλος προπονητής «έκοψε» τους Γερεμέγεφ και Πάντοβιτς από την επίθεση και θα πορευτεί με το δίδυμο Ντέσερς – Σφιντέρσκι.
Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής είναι ένα πρότζεκτ, στο οποίο ποντάρουν πολλά οι άνθρωποι του συλλόγου, ωστόσο, εκείνος θα χρειαστεί να ξεκινήσει από τα… χαμηλά και να δείξει την αξία του, αρχικά, στις εγχώριες διοργανώσεις.
Επιπρόσθετα, ο πράσινος τεχνικός αναγκάστηκε να αφήσει «εκτός» τον Γέντβαϊ και τον Μαντσίνι.
Ο Παναθηναϊκός θα κατέβει με τρεις στόπερ (Πάλμερ-Μπράουν, Τουμπά, Ίνγκασον) και με δύο εξτρέμ σε κάθε πλευρά (Τζούρισιτς-Ζαρουρί και Τετέ-Πελίστρι).
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Στην λίστα της Ρεάλ ο Μπογκντάνοβιτς - Ενδιαφέρον και του Παναθηναϊκού»
- Κρίσιμη εβδομάδα για προπονητή στον Παναθηναϊκό - Τα δεδομένα
- Πιέζει για Παναθηναϊκό ο Ντρόγκελεν, η πρόταση του Τριφυλλιού στη Σαμσουνσπόρ
- Παναθηναϊκός: Η απόφαση για Τσάβες και βασικό τερματοφύλακα
- Γιαννακόπουλος: "Ποιος βάζει στοίχημα ότι ο Τζ για σωματική βία θα φάει λιγότερα από μένα"