Καρπετόπουλος: «Κάποιοι παίκτες του ΠΑΟ μοιάζουν σα να έχουν παίξει ολόκληρο το πρωτάθλημα» (vid)

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος πήρε θέση για την ισοπαλία 1-1 του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Καρπετόπουλος: «Κάποιοι παίκτες του ΠΑΟ μοιάζουν σα να έχουν παίξει ολόκληρο το πρωτάθλημα» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Σούπερ Μπάλα Live»:

«Δεν παίζεις με την ψυχή σου άμυνα με τον Λεβαδειακό, με τη Σαχτάρ λες κρατάω το 0-0 και περνάω. Προφανώς, υπάρχουν πολλά να πεις.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει προκρίσεις όχι παίζοντας παιχνίδια όπως το αποψινό. Δεν κλείνει το παιχνίδι, από το πρώτο ημίχρονο ξεκινάει το πρόβλημα. Υπάρχουν παίκτες που μοιάζουν ότι έχουν παίξει ένα πρωτάθλημα ολόκληρο.

Ο Σφιντέρσκι, ο Τετέ, ο Μπακασέτας. Είναι παίκτες που κουβαλάνε μια ψυχολογική κόπωση. Ο Σφιντέρσκι όταν ήρθε από την Αμερική, ήταν άλλος άνθρωπος. Εδώ παίζει σα να δίνει εξετάσεις κάθε φορά που ακουμπάει μπάλα.

Ο Μπακασέτας είναι ο αρχηγός της Εθνικής, έχει γίνει συζήτηση αν πρέπει να βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Ήμαρτον.

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό

Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δεν γίνεται να παίζεις με τέτοια πίεση στις 31 Αυγούστου, όταν έχεις περάσει στο Europa League. Ο Παναθηναϊκός πέρσι έμεινε πίσω στη βαθμολογία από τα διπλά παιχνίδια»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr