Επίσημο: Ανακοίνωσε Ιωαννίδη η Σπόρτινγκ, η διάρκεια του συμβολαίου και η ρήτρα
Ο διεθνής φορ υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2030, ενώ στο νέο του συμβόλαιο υπάρχει ρήτρα ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ.
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό.
Ο Έλληνας επιθετικός παρουσιάστηκε στη Λισαβόνα και θα φοράει πλέον τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας, υπογράφοντας πολυετές συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2030.
Η συμφωνία συνοδεύεται από υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης, που φτάνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, δείγμα της μεγάλης επένδυσης που έκανε η Σπόρτινγκ στον 24χρονο αρχηγό του Παναθηναϊκού. Η μεταγραφή του Ιωαννίδη είχε προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον σε αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ, ωστόσο οι «λιοντάρια» κέρδισαν την υπογραφή του.
Μετά από πέντε χρόνια στο «τριφύλλι», 190 συμμετοχές και 51 γκολ, ο Ιωαννίδης αφήνει την Ελλάδα για το πορτογαλικό πρωτάθλημα, σε μια μεταγραφή που αποτελεί νέο κεφάλαιο τόσο για τον ίδιο όσο και για την καριέρα του σε διεθνές επίπεδο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ