Σεϊταρίδης για το Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός: «Η κούραση έπαιξε ρόλο, αλλά δεν είναι δικαιολογία» (vid)
Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης μίλησε στην εκπομπή MONOBALA του ΣΚΑΪ μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό και στάθηκε στον παράγοντα της κούρασης, υπογραμμίζοντας όμως ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε πτώση στην ένταση και στην αποτελεσματικότητα, κάτι που επέτρεψε στον Λεβαδειακό να μείνει «ζωντανός» και να βρει την ισοφάριση.
Ο Σεϊταρίδης τόνισε πως η κόπωση είναι φυσιολογική σε αυτό το στάδιο, όμως δεν δικαιολογεί την απώλεια των δύο βαθμών στη Λεωφόρο.
Αναλυτικά το σχόλιο του Γιούρκα Σεϊταρίδη:
«Είναι λίγο απ’ όλα. Δηλαδή η απόδοση που έπεσε χωρίς να δικαιολογήσω παίκτες και ομάδα θεωρώ ότι κουράστηκαν οι παίκτες κι αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο.
Το είδαμε και στο παιχνίδι της ΑΕΚ αυτό χωρίς όμως να πιεστεί εκείνη όπως έγινε με τον Παναθηναϊκό. Δεδομένα η κούραση έπαιξε ρόλο χωρίς όμως να είναι αυτό δικαιολογία»
Δείτε το βίντεο:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Έξαλλος ο Αταμάν στη Βαλένθια - Τι συνέβη στο ξενοδοχείο
- Παπαθεοδώρου: «Δεν συμφωνώ ότι θα είναι έγκλημα αν φύγει ο Μπενίτεθ» (vid)
- Παπαθεοδώρου: «Χρειάζεται... διερεύνηση - Κάτι τους είπε ο Γιαννακόπουλος στα αποδυτήρια»
- «Και ο Παναθηναϊκός για Τζέιλεν Χορντ - Το ποσό του buy-out»
- Καυστική Θύρα 13: «Θα τα θυμόμαστε όλα αυτά...» (pic)