Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 1-1: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού»
Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού κόντρα στον Λεβαδειακό.
Ο Παναθηναϊκός είχε «χτίσει» μια παράδοση νικών με τον Λεβαδειακό στο «1-0» και κάποτε, θα το «πλήρωνε».
Η «αύρα» της Λεωφόρου έφερε το γρήγορο γκολ του Τζούρισιτς, όμως, οι «πράσινοι» δεν καθάρισαν το ματς και η μοίρα έφερε τον Βέρμπιτς σε ρόλο… λυτρωτή για τους Βοιωτούς.
Ο Ρουί Βιτόρια είχε ως λύσεις από τον πάγκο για τη μεσαία γραμμή το νεοαποκτηθέντα Σάντσες που έκανε ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα και τον «άπειρο» Μπρέγκου και δεν κατάφερε να αλλάξει τη ροή του αγώνα.
Αλμπάν Λαφόν (6/10): Δεν ευθύνεται στη φάση της ισοφάρισης από τον Βέρμπιτς.
Νταβίντε Καλάμπρια (7/10): Ο Καλάμπρια είχε συμμετοχή στη φάση του γκολ. Δεν κατάφερε να σταματήσει τον Βέρμπιτς στο «1-1», όμως, με τη συνολική του απόδοση συγκαταλέγεται στους «διασωθέντες».
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΈρικ Πάλμερ Μπράουν (7/10): Σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα παρουσιάστηκε ο Έρικ Πάλμερ Μπράουν. Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.
Αχμέντ Τουμπά (6/10): Ο Αλγερινός στόπερ είχε τεράστια ευκαιρία ολομόναχος στην περιοχή του Λεβαδειακού για το 2-0, όμως, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Σε μια απειλητική στιγμή για τους Βοιωτούς, «έχασε» τον Παλάσιος που σούταρε εκτός εστίας.
Φιλίπ Μλαντένοβιτς (6/10): Ο Μλαντένοβιτς πήρε φανέλα βασικού στη Superleague και διακρίθηκε για τη μαχητικότητα και την επιμονή του. Επιχείρησε αρκετές σέντρες στην περιοχή του Λεβαδειακού, δίχως να προκύψει κάποια σπουδαία ευκαιρία, ειδικά στα τελευταία λεπτά της συνάντησης.
Πέδρο Τσιριβέγια (7/10): Ο Ισπανός έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του στη μεσαία γραμμή. Συνέβαλε στην κυκλοφορία της μπάλας και έδωσε πολλές μάχες.
Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν (7/10): Ο Τσέριν είχε καλή αγωνιστική συμπεριφορά στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο συμβάλλοντας και στις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας. Στο β’ ημίχρονο η απόδοσή του έπεσε αισθητά και σωστά αντικαταστάθηκε.
Τετέ (2/10): Η… σκιά του εαυτού του. Ο Βραζιλιάνος δυσκολευόταν, ακόμη και να κάνει κοντρόλ σε ορισμένες περιπτώσεις. Δεν υποστήριξε όσο θα έπρεπε, τον Καλάμπρια από τα δεξιά, γεγονός που αναδεικνύει, ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Φιλίπ Τζούρισιτς (6.5/10): Το DNA του Σέρβου ποδοσφαιριστή περιλαμβάνει το «γκολ». Στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης το ένστικτό του τον ώθησε να κάνει ένα «αλήτικο» τακουνάκι για το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα, σπατάλησε τεράστια ευκαιρία για το 2-0. Δεν έβγαλε και τις καλύτερες συνεργασίες με τον Μλαντένοβιτς.
Τάσος Μπακασέτας (3/10): Ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές από τον «αρχηγό» του Παναθηναϊκού. Σωστά πέρασε «εκτός» αγώνα στο β’ ημίχρονο.
Κάρολ Σφιντέρσκι (3/10): Ο Πολωνός φορ ήταν «μέσα» σε αρκετές φάσεις. Δεν σημείωσε κάποια σπουδαία ευκαιρία στον αγώνα.
Ρενάτο Σάντσες (6/10): Ελπιδοφόρο το ντεμπούτο του Πορτογάλου. Με δυο κινήσεις στα πρώτα λεπτά της εισόδου του στο γήπεδο, έδειξε στοιχεία του τεράστιου ταλέντου του.
Αντριάνο Μπρέγκου (4/10): Δε φάνηκε ιδιαίτερα ο Μπρέγκου στο διάστημα που αγωνίστηκε με το «Τριφύλλι» να αποκτά παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση.
Ανάς Ζαρουρί (4/10): Δεν κατάφερε να αλλάξει τη ροή του αγώνα ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής.
Ντανιέλ Μαντσίνι (5/10): Ο Αργεντινός μπήκε με διάθεση στο παιχνίδι αλλά δεν άφησε το στίγμα του στην αναμέτρηση.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Μπαντιό - Πόσα πλήρωσε, η διάρκεια του συμβολαίου
- Παναθηναϊκός, Γένσεν: «Αποφασίζει ο Αλαφούζος για τη μεταγραφή - Αρνητική η εισήγηση Μπαλντίνι»
- Νέα δεδομένα για το buy out του Μπαντιό που θα καταβάλει ο Παναθηναϊκός
- «Mεταγραφικό ντέρμπι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για χαφ αξίας 14 εκατ. ευρώ»
- «Ο Όσμαν παραμένει οριστικά στον Παναθηναϊκό - Η γνώμη του Ομπράντοβιτς»