Ακάθεκτος ο Ζόνας Τορό - Πέτυχε νικητήριο γκολ κόντρα στη Λοντρίνα (vid)
«Τρένο» πηγαίνει η Πόντε Πρέτα στην τρίτη κατηγορία της Βραζιλίας με τον Γιόνας Τορό να σκοράρει σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.
Τη διαφορά στη γ’ κατηγορία Βραζιλίας κάνει ο Ζόνας Τορό, ο οποίος είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον Παναθηναϊκό (και τον Λεβαδειακό).
Ιταμπαϊάνα, Σέντρο Σπορτίβο και τώρα… Λοντρίνα. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έβγαλε τα… κάστανα από τη φωτιά σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι.
Στον τελευταίο του αγώνα ο Τορό συνδέθηκε με τα αντίπαλα δίχτυα από δύσκολο σημείο και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 1-0.
Με τα γκολ του πρώην «πράσινου» η Πόντε Πρέτα «ανέβηκε» στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα στους 36 βαθμούς (σ.σ πρώτη είναι η Κασίας στους 37 βαθμούς).
Δείτε το γκολ κόντρα στη Λοντρίνα:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έξαλλος Γιαννακόπουλος: «Παίκτες, προπονητές, βοηθοί θα πρέπει να παραιτηθείτε με το που γυρίσετε στην Αθήνα»
- Παναθηναϊκός - Κηφισιά 3-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού
- Μπενίτεθ: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός – Κηφισιά 3-0
- Παναθηναϊκός – Κηφισιά 3-0: Τα γκολ και τα highlights (vids)
- Επανέρχεται ο Παναθηναϊκός για Καμαρά - Το ύψος της πρότασης