Παναθηναϊκός: Ο Ντέσερς εκτός ενδεκάδας, φουντώνουν τα μεταγραφικά σενάρια

Ο Νιγηριανός φορ, βασικός στόχος του Παναθηναϊκού για την επίθεση, έμεινε στον πάγκο στο ντέρμπι της Σκωτίας.

Παναθηναϊκός: Ο Ντέσερς εκτός ενδεκάδας, φουντώνουν τα μεταγραφικά σενάρια

Ο Σίριλ Ντέσερς, ο επιθετικός που έχει ξεχωρίσει στη λίστα του Παναθηναϊκού για την αντικατάσταση του Φώτη Ιωαννίδη, δεν βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα της Ρέιντζερς για το μεγάλο ντέρμπι με τη Σέλτικ.

Η απόφαση αυτή ενίσχυσε τα σενάρια γύρω από το μέλλον του 31χρονου Νιγηριανού φορ, την ώρα που το «τριφύλλι» επιταχύνει τις διαδικασίες για την απόκτησή του.

Μετά την πώληση του Ιωαννίδη στη Σπόρτινγκ, οι «πράσινοι» κινήθηκαν γρήγορα στην αγορά για να καλύψουν το κενό στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ρουί Βιτόρια έχει δώσει το «πράσινο φως» για την περίπτωσή του Ντέσερς, καθώς θεωρεί ότι πρόκειται για φορ που ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία και τις ανάγκες του Παναθηναϊκού.

Ο Ντέσερς έχει διαγράψει αξιοσημείωτη καριέρα στην Ευρώπη. Ξεκίνησε το 2014 από την Ουντ-Χέφερλε Λέουβεν και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Λόκερεν, Μπρέντα, Ουτρέχτη και Χεράκλες Άλμελο, όπου κατέγραψε 19 γκολ σε 56 συμμετοχές. Το 2020 φόρεσε τη φανέλα της Γκενκ, ενώ τη σεζόν 2021/22 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Conference League με τη Φέγενορντ, σημειώνοντας 10 τέρματα.

Ακολούθησαν η Κρεμονέζε στην Ιταλία και στη συνέχεια η Ρέιντζερς, όπου από το 2023 μέτρησε 115 συμμετοχές, 52 γκολ και 17 ασίστ, κατακτώντας το Κύπελλο Σκωτίας το 2024. Η παρουσία του στον πάγκο στο ντέρμπι με τη Σέλτικ δίνει ακόμη περισσότερη τροφή στις συζητήσεις για πιθανή μετακίνησή του, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε συνεχή επαφή για την ολοκλήρωση της υπόθεσης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr