Στον Ολυμπιακό οριστικά ο Μεχντί Ταρεμί
Ο Ολυμπιακός έφτασε σε συμφωνία με Ιντερ και Ταρεμί, ο παίκτης επέλεξε Πειραιά λόγω Champions League για την επόμενη διετία.
Ο Μεχντί Ταρεμί βρίσκεται προ των πυλών του Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν όλα τα ανοιχτά μέτωπα με την Ίντερ και έλαβαν το «ναι» του Ιρανού επιθετικού, που ετοιμάζεται να φορέσει τα κόκκινα.
Οι Πειραιώτες είχαν ήδη συμφωνήσει με την Ίντερ για το πλαίσιο της μετακίνησης και περίμεναν την τελική στάση του ποδοσφαιριστή. Ο Ταρεμί εξέτασε εναλλακτικές επιλογές στην αγορά, όμως επέλεξε τελικά Πειραιά.
Στο οικονομικό σκέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το deal με την Ίντερ «κλείνει» γύρω στα 2 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση. Ο ίδιος ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ,.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ