Ελένη Βουλγαράκη: Αφήνει το ραδιόφωνο και πετάει για Λισαβόνα
Η Ελένη Βουλγαράκη θα αποχωριστεί και το ραδιόφωνο μετά την τηλεόραση για να ακολουθήσει τον Φώτη Ιωαννίδη στη Λισαβόνα.
Έτοιμη για μια νέα ζωή στην Πορτογαλία εμφανίζεται η Ελένη Βουλγαράκη.
Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η σύντροφος του Φώτη Ιωαννίδη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για το «διαζύγιο» με το σταθμό Music 89.2.
Εκείνη είχε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της πριν ακόμα οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Έλληνα διεθνή φορ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Με τα τωρινά δεδομένα, θα κλείσει ο πετυχημένος κύκλος της εκπομπής της ραδιοφωνικής παραγωγού με τον Φάνη Λαμπρόπουλο και τον Δημήτρη Μπουμπουλή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τηλεοπτικά η Ελένη Βουλγαράκη έχει ήδη πει το δικό της «αντίο» στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ανοίγοντας τον δρόμο για μια νέα φάση στη ζωή και την καριέρα της.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΈτσι, όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το ραδιόφωνο ενώ βρίσκεται στην κορυφή, για να ακολουθήσει τον αγαπημένο της στο νέο του επαγγελματικό βήμα στη Λισαβόνα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Μπόνγκα, ο νο1 στόχος - Τύπου Λάιλς ή Γιαμπουσέλε για το «5»
- Ασταμάτητος Κοτσόλης στον Παναθηναϊκό!
- Παναθηναϊκός: Στην Ολλανδία ο Ντέσερς - Το πλάνο επιστροφής του
- «Για αυτή την ομάδα είναι φαβορί ο Αταμάν»
- Πανέτοιμος να παίξει ο Ράστοντερ - Πότε θα τον δούμε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού