«Ντέσερς, Ντόλμπεργκ και ένας τρίτος για Παναθηναϊκό» (vid)
Τρία ονόματα «παίζουν» δυνατά στον Παναθηναϊκό για τη θέση του βασικού σέντερ φορ στο ρόστερ, όπως ειπώθηκε σε γνωστή αθλητική εκπομπή.
Ο Παναθηναϊκός έφθασε σε προφορική συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την πώληση του Φώτη Ιωαννίδη με τους «πράσινους» να ενισχύονται κατά 25 εκατ. ευρώ (+25% ποσοστό μεταπώλησης).
Παράλληλα, το «Τριφύλλι» φουλάρει για την εύρεση του αντι… Ιωαννίδη και έχει ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις σύμφωνα με την εκπομπή «Back 2 Back».
Οι δύο έχουν δει το φως της δημοσιότητας και ακούν στα ονόματα των Ντέσερς και… Ντόλμπεργκ.
Μετά την ήττα με 6-0 της Ρέιντζερς από τη Μπριζ ο Ντέσερς γίνεται ένας πιο εφικτός στόχος για τον Παναθηναϊκό. «Πράσινο» ενδιαφέρον θα έχει και η αποψινή (28/8) αναμέτρηση της OPAP Arena ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Άντερλεχτ για τον Δανό επιθετικό.
Από κει και πέρα, υπάρχει και ένα τρίτο όνομα, εξίσου «δυνατό», το οποίο έχει παραμείνει «κρυφό» για την ώρα.
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έτσι άλλαξε ο Παναθηναϊκός σε λίγες ώρες - Οι κινήσεις του Αταμάν
- Παναθηναϊκός: Στην Αργεντινή βάζουν Ντιμπάλα δίπλα στον Αντίνο
- Γιαννακόπουλος: Εκεί θα μπει το Κύπελλο και εκεί θα μπουν τα άλλα δύο...
- Προς αλλαγή ώρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού - Το αίτημα της ΚΑΕ
- Ενδεκάδα με 4-5 αλλαγές: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με ΟΦΗ