Πράσινη τρέλα: Οπαδοί του Παναθηναϊκού ταξίδεψαν οδικώς 25 ώρες για τη ρεβάνς

Μοναδικό ταξίδι ζωής για οπαδούς του Παναθηναϊκού που ταξίδεψαν 25 ώρες οδικώς μέχρι τον Πόντο για το παιχνίδι με τη Σαμσουνσπόρ.

Παναθηναϊκός: Πανέτοιμος ενόψει Σαμσουνσπόρ

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τη μεγάλη ρεβάνς με τη Σαμσουνσπόρ στην Τουρκία, με στόχο να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα και να «σφραγίσει» την πρόκριση στη League Phase του Europa League. Στις εξέδρες του σταδίου δεν θα λείψει η «πράσινη» φωνή, καθώς περίπου 100 φίλοι της ομάδας θα δώσουν το «παρών» στη Σαμψούντα, κόντρα σε μία καυτή έδρα.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η ιστορία οκτώ φίλων του Παναθηναϊκού που αποφάσισαν να φτάσουν στον Πόντο οδικώς, πραγματοποιώντας ένα ταξίδι γεμάτο κόπο, αλλά και περηφάνια.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Big-4, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» ξεκίνησαν από την Αθήνα και χρειάστηκαν συνολικά 25 ώρες ταξιδιού, προκειμένου να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα.

Το πιο δύσκολο κομμάτι του ταξιδιού ήταν το τελευταίο, καθώς η διαδρομή από την Κωνσταντινούπολη μέχρι τη Σαμσούντα διήρκεσε οκτώ ώρες. Ωστόσο, για εκείνους το να σταθούν στο πλευρό της ομάδας τους, σε μία από τις πιο σημαντικές ευρωπαϊκές βραδιές των τελευταίων ετών, άξιζε κάθε θυσία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr