Παναθηναϊκός: Πότε θα κριθεί η μεταγραφή Ιωαννίδη
Τα πορτογαλικά ΜΜΕ θεωρούν τελειωμένη τη συμφωνία, με τον Βαγιαννίδη να μπαίνει στο κάδρο και το Europa League να καθυστερεί τις εξελίξεις.
Η υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη παραμένει στην κορυφή της ατζέντας στα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης.
Σχεδόν καθημερινά, η «A Bola» και η «Record» αφιερώνουν εκτενή ρεπορτάζ για τον διεθνή φορ του Παναθηναϊκού, παρουσιάζοντας την επικείμενη μεταγραφή του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ως δεδομένη.
Η «A Bola» μάλιστα τονίζει πως ο Ιωαννίδης «θέλει μόνο Σπόρτινγκ», εμπλέκοντας και τον Γιώργο Βαγιαννίδη στην ιστορία. Ο νεαρός μπακ, που μετακόμισε φέτος στην Πορτογαλία, εμφανίζεται να παίζει ρόλο πειστικού παράγοντα, καθώς –όπως γράφτηκε στο πρωτοσέλιδο– «του λέει τα θαυμάσια πράγματα για τον σύλλογο».
Από την πλευρά της, η «Record» υποστηρίζει ότι η Σπόρτινγκ έχει συμφωνήσει με τον Ιωαννίδη σε πενταετές συμβόλαιο, απομένοντας πλέον να κλείσει το τελικό deal με τον Παναθηναϊκό.
Ωστόσο, καμία εξέλιξη δεν αναμένεται πριν ολοκληρωθεί η κρίσιμη αναμέτρηση με τη Σαμσουνσπόρ για τα play off του Europa League. Ο Έλληνας επιθετικός θα αγωνιστεί κανονικά με το «τριφύλλι» στην Τουρκία και έπειτα θα δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Σφήνα του ΠΑΟΚ για Έλληνα γκαρντ που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός»
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τη Μπέτις
- Παναθηναϊκός - Μπέτις: Το ΟΑΚΑ πάει για ρεκόρ προσέλευσης απόψε
- Βοτανικός: Τι θα κρίνει τη λειτουργία του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού
- Παναθηναϊκός: Η κίνηση του κόσμου μετά τον τελικό στην Ιταλία (vid)