L Equipe: «Η Ναντ ζητάει 10 εκατ. ευρώ από τον Παναθηναϊκό για Μοχάμεντ»
Υψηλές είναι οι απαιτήσεις της Ναντ για να παραχωρήσει τον Μοσταφά Μοχάμεντ στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με την πασίγνωστη L’Equipe.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
«Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει θέσει ως προτεραιότητά του τον επιθετικό της Ναντ, Μοσταφά Μοχάμεντ, για να αντικαταστήσει τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος οδεύει προς τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Όπως ανέφερε το Sky Sport, ο Παναθηναϊκός σκέφτεται τον επιθετικό της Ναντ, Μοσταφά Μοχάμεντ (27 ετών), για να καλύψει το κενό του Ιωαννίδη, που αναμένεται να μεταγραφεί στη Σπόρτινγκ Πορτογαλίας για πάνω από 20 εκατ. ευρώ.
Στη Σπόρτινγκ, ο Ιωαννίδης θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κόνραντ Χάρντερ, τον οποίο διεκδικεί η Ρεν αλλά ενδέχεται επίσης να καταλήξει στη Μίλαν.
Ο Μοχάμεντ, που έχει συμβόλαιο έως το 2027 με τη Ναντ, θα ήταν δελεασμένος από την προοπτική του Παναθηναϊκού, όπου αγωνίζονται και πρώην συμπαίκτες του, ο Πέδρο Τσιριβέγια και ο Αλμπάν Λαφόν.
Ο ελληνικός σύλλογος δεν έχει ακόμη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Ναντ, αλλά οι «Καναρίνοι» δύσκολα θα άφηναν τον Αιγύπτιο να φύγει για λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Λακωνικός Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89
- Πότε παίζει ξανά ο Παναθηναϊκός: Η μέρα, η ώρα και η έδρα
- Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89