Παναθηναϊκός: Η Σπόρτινγκ ετοιμάζει εννιαψήφιο buy out για τον Ιωαννίδη
Οι Πορτογάλοι ετοιμάζονται να δέσουν τον Έλληνα φορ με buy out που θα ξεπερνά κάθε προηγούμενο.
Ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Μίχος αποκάλυψε στο sportdog.gr τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σημειώνοντας ότι στην Πορτογαλία τη θεωρούν ήδη «τελειωμένη υπόθεση». Μάλιστα, τα «καυτά» σενάρια που κυκλοφορούν ενισχύουν αυτή την αίσθηση.
Το ένα φέρνει τον Ιωαννίδη να έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση σπιτιού στη Λισαβόνα, επιθυμώντας να μείνει στην ίδια περιοχή με τον Βαγιαννίδη και τον Παυλίδη, οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί μάλιστα στην ίδια γειτονιά.
Το δεύτερο και πιο ηχηρό αφορά τη ρήτρα που σκοπεύει να βάλει η Σπόρτινγκ στο νέο του συμβόλαιο.
Όπως αναφέρεται, το buy out του Ιωαννίδη θα είναι υψηλότερο από αυτό που έχει ο Βαγγέλης Παυλίδης στη Μπενφίκα, το οποίο φτάνει σε εννιαψήφιο ποσό. Πρόκειται για μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι οι «λιοντάρια» βλέπουν τον διεθνή επιθετικό του Παναθηναϊκού ως κεντρικό πρόσωπο στο πλάνο τους για τα επόμενα χρόνια.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ποια είναι η «ανταγωνιστική ομάδα» που αναφέρει ο Παναθηναϊκός, τι εννοεί
- Καβάλα – Παναθηναϊκός στις 16:00, η μέρα και το κανάλι του αγώνα
- «Ανακριβείς πληροφορίες - Τι ξεκαθαρίζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός»
- «Δυνατά για Βήχο-Τσάπρα ο Παναθηναϊκός, αποφασίζει ο Μπενίτεθ»
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που ακύρωσε ο Μπενίτεθ