Παναθηναϊκός: Παραμένει πρώτος στόχος ο Ουναχί για τη θέση «10»
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση του Αζεντίν Ουναχί για την ενίσχυση στη θέση πίσω από τον σέντερ φορ.
Παρά την πληροφορία από την Αργεντινή πως ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Μπόκα Τζούνιορς για τον Βιθέντε Ταμπόρδα, οι «πράσινοι» εξακολουθούν να έχουν στην κορυφή των προτιμήσεών τους, τον Αζεντίν Ουναχί.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Το «Τριφύλλι» περιμένει στη γωνία για τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή και περιμένει να τις εξελίξεις με την Τζιρόνα που ετοιμάζει πρόταση προς τη Μαρσέιγ.
Σε κάθε περίπτωση εντός της εβδομάδας το θέμα της απόκτησης επιτελικού χάφ θα έχει ξεκαθαρίσει, καθώς στο τριφύλλι καίγονται ώστε να ενισχυθεί η ομάδα του Βιτόρια σε μια νευραλγική θέση, στην οποία αποδεδειγμένα υπάρχει πρόβλημα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Ήταν να μην γυρίσει το μάτι...» (pic)
- Παναθηναϊκός: Τέλος τα σενάρια με Καλάμπρια - Η κίνηση... παραμονής
- Κοτζιάς: «Για αυτούς τους τρεις γκαρντ ξέρω για Παναθηναϊκό»
- «Ρώτησε για Μπόλντουιν ο Παναθηναϊκός Aktor»
- Σέρβικο δημοσίευμα: «Αυτούς τους δύο γκαρντ παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός»