Ο Ξενόπουλος έγινε... Ντραγκόφσκι: Απέκρουσε τρία πέναλτι στο Κύπελλο Ελλάδας (pic)

Ο Βασίλης Ξενόπουλος σημείωσε μια από τις μεγαλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του στον αγώνα Κυπέλλου της Κηφισιάς απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Ξενόπουλος έγινε... Ντραγκόφσκι: Απέκρουσε τρία πέναλτι στο Κύπελλο Ελλάδας (pic)

Εμπνευσμένος από την εμφάνιση του Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι στην Κρακοβία ο Έλληνας πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού απέκρουσε τρία (!) πέναλτι κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και οδήγησε την ομάδα του Σεμπαστιάν Λέτο στη LP του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι επιδόσεις του Βασίλη Ξενόπουλου είναι ενδεικτικές της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στον Παναθηναϊκό και εκείνος έδειξε αμέσως τις ικανότητές του στην ομάδα της Κηφισιάς.

Να σημειωθεί πως ο Ξενόπουλος σημείωσε 5 επίσημες εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού και αγωνίστηκε συνολικά για 450 λεπτά.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr