Παναθηναϊκός: Αγώνια για δύο ενόψει Σαμσουνσπόρ
Αμφίβολοι Γεντβάι και Τζούριτσιτς. Ο Κροάτης στόπερ δίνει μάχη με το διάστρεμμα, ο Σέρβος χαφ δουλεύει ατομικά και όλα θα κριθούν λίγο πριν τη σέντρα.
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Πέμπτης (21/8) με τη Σαμσουνσπόρ στο ΟΑΚΑ συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς, όμως τα προβλήματα τραυματισμών εξακολουθούν να απασχολούν τον Ρουί Βιτόρια. Δύο παίκτες παραμένουν αμφίβολοι και η συμμετοχή τους στο πρώτο ματς των play offs του Europa League παραμένει αβέβαιη.
Ο Τιν Γεντβάι ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στην ποδοκνημική, τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο Κροάτης ακολουθεί καθημερινά πρόγραμμα θεραπείας, ωστόσο οι πιθανότητες να προλάβει τη Σαμψούνσπορ μειώνονται σημαντικά.
Παράλληλα, ο Φίλιπ Τζούριτσιτς εξακολουθεί να προπονείται σε ατομικό επίπεδο και δεν έχει ενταχθεί σε φουλ ρυθμό με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός θεωρείται «οριακός» για την αποστολή, με το τεχνικό επιτελείο να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει αν μπορεί να τον υπολογίζει.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Οριστικό: Δεν παίρνει ψηλό ο Παναθηναϊκός» - Ο λόγος και η τριάδα στο «5»
- Έρχεται... σεισμός στο μπάσκετ - Τι ετοιμάζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός
- Καρπετόπουλος: «Το τρικ του Αταμάν στον τελικό – Τελείωσε το ματς πριν αρχίσει»
- Ξεκάθαρος ο Σεϊταρίδης για το μέλλον του Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό
- Κατσαρός: «Είδα διαφορετικό Μπενίτεθ. Έπαιξε ρόλο το ρεπορτάζ;» (vid)