Αιχμηρή δήλωση για Τουράν μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό
Ο Τούρκος τεχνικός τα έβαλε με τη διαιτησία, αλλά βρέθηκε στο στόχαστρο του ουκρανικού Τύπου και παλιών παικτών της Σαχτάρ.
Ο Αρντά Τουράν ξέσπασε μετά τον αποκλεισμό της Σαχτάρ από τον Παναθηναϊκό, θεωρώντας υπεύθυνο τον Γερμανό διαιτητή Ντάνιελ Σίμπερτ για το αποτέλεσμα.
Η στάση του, ωστόσο, δεν βρήκε σύμφωνους τους Ουκρανούς δημοσιογράφους, οι οποίοι άσκησαν έντονη κριτική στον Τούρκο προπονητή για τις επιλογές του.
Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκε και ο παλαίμαχος άσος της Σαχτάρ, Βαλέρι Κριβέντσοφ, ο οποίος τον κατηγόρησε ευθέως για το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν κατάφεραν να διαχειριστούν την κρίσιμη διαδικασία των πέναλτι.
«Ο Τουράν δεν τους έμαθε να εκτελούν από τα 11 μέτρα» ήταν η αιχμηρή δήλωση του Ουκρανού, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την προετοιμασία της ομάδας.
Η Σαχτάρ, μετά την αποτυχία απέναντι στο «τριφύλλι», καλείται να δώσει καθοριστικά παιχνίδια με τη Σερβέτ, τα οποία έχουν χαρακτήρα τελικού, καθώς τυχόν νέα αποτυχία θα σημάνει πρόωρο αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βοτανικός: Τα πρώτα υποστυλώματα για το στέγαστρο - Πότε θα «κουμπώσει»
- Παναθηναϊκός: Το ποσό-ταβάνι για Φαν Ντρόγκελεν και το plan B
- «Στόχος του Καμπάτσο νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ - Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός»
- «Εξελίξεις με Μπακασέτα, η ομάδα που ενδιαφέρεται»
- Παναθηναϊκός: «Στη λίστα του Νίστρουπ ο Χένρικ Χάλκενερ»