Βίντεο: Η ομιλία του Βιτόρια, το σκονάκι του Ντραγκόφσκι και το «Γλέντι» στα αποδυτήρια

Δέκα λεπτά παρασκηνίου από τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Σαχτάρ, με στιγμές από ομιλίες, πειράγματα και ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Βίντεο: Η ομιλία του Βιτόρια, το σκονάκι του Ντραγκόφσκι και το «Γλέντι» στα αποδυτήρια

Ο Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα ένα δεκάλεπτο βίντεο-παρακάμερα από τη βραδιά της σπουδαίας πρόκρισης επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ, στη ρεβάνς της Κρακοβίας.

Η ομάδα του Ρουί Βιτόρια πέρασε στα playoffs του Europa League, έχοντας σε πρωταγωνιστικό ρόλο τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος στα πέναλτι σταμάτησε δύο εκτελέσεις και έστειλε το «τριφύλλι» στην επόμενη φάση.

Στο βίντεο ξεχωρίζει η ομιλία του Ρουί Βιτόρια πριν από τη διαδικασία των πέναλτι, αλλά και το «σκονάκι» που είχε στα χέρια του ο Ντραγκόφσκι, με οδηγίες για τους εκτελεστές της Σαχτάρ, το οποίο του έδωσε ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Μουντάκης.

Οι κάμερες κατέγραψαν και τους έξαλλους πανηγυρισμούς με τους φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν στην Πολωνία, καθώς και την έντονη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια μετά τη λήξη.

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές ήταν το χιουμοριστικό πείραγμα του Φώτη Ιωαννίδη στον Μανώλη Σιώπη για το χαμένο πέναλτι, με τον Έλληνα μέσο να απαντά με το αφοπλιστικό «ποτέ ξανά». Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τους παίκτες να τραγουδούν και να χορεύουν υπό τους ήχους του «Γλέντι», στήνοντας το δικό τους ξέφρενο πάρτι για μια πρόκριση που θα θυμούνται καιρό.

Δείτε το βίντεο:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr