«Οι εναλλακτικές του Παναθηναϊκού αν δεν προχωρήσει του Καλάμπρια»
Οι «πράσινοι» εξετάζουν δύο επιλογές για το δεξί άκρο, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή Καλάμπρια.
Ο Παναθηναϊκός έχει έτοιμο πλάνο για τη θέση του δεξιού μπακ, ακόμη και αν τελικά δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νταβίντε Καλάμπρια.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportdog.gr, στη λίστα βρίσκονται ο Μαξ Τζόνστον της Στουρμ Γκρατς και ο Πάνος Κατσέρης της Λοριάν.
Ο Τζόνστον, ο οποίος αγωνίζεται στην αυστριακή ομάδα, βρίσκεται στο στόχαστρο και της Ντέρμπι Κάουντι, η οποία έχει ήδη καταθέσει τρεις προτάσεις, με τις δύο πρώτες ύψους 1,6 και 1,85 εκατομμυρίων ευρώ να απορρίπτονται.
Η αυστριακή πλευρά παραμένει δύσκολη στις διαπραγματεύσεις, αλλά ο παίκτης θεωρείται ελκυστική επιλογή λόγω ηλικίας και δυνατοτήτων.
Ο Πάνος Κατσέρης, 22 ετών, πραγματοποίησε φέτος τη μεγάλη του μετακίνηση από την Καταντζάρο της Serie B στη Λοριάν της Ligue 1, με τους Γάλλους να δαπανούν 3 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του. Παρά το ότι είναι δεξιός φουλ μπακ, μπορεί να αγωνιστεί και ως μέσος, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει από την ακαδημία του Παναθηναϊκού.
Η πρόσφατη πώληση του Γιώργου Βαγιαννίδη αυξάνει τις πιθανότητες ο Παναθηναϊκός να επενδύσει σε μία από αυτές τις δύο επιλογές, εφόσον η υπόθεση Καλάμπρια δεν έχει θετική έκβαση.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πρόταση της Πάρμα σε Καλάμπρια - Η απάντηση του παίκτη
- Παναθηναϊκός: Στο... φουλ για μεταγραφή - Τα ονόματα και οι πιθανότητες για τη βόμβα
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πάει για 2+1 στο φινάλε!
- Παναθηναϊκός κατά Μπαρτζώκα για όσα είπε στο Ντουμπάι!
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ