«Sportklub»: «Πάει στη Σαμπάμπ Αλ Αχλί ο Μαξίμοβιτς»
Ο Σέρβος μέσος του Παναθηναϊκού φέρεται να μετακομίζει στα ΗΑΕ για λογαριασμό της ομάδας του Πάουλο Σόουζα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της σερβικής ιστοσελίδας «Sportklub», ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαμπάμπ Αλ Αχλί των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όπου την τεχνική ηγεσία έχει ο Πάουλο Σόουζα.
Ο 30χρονος Σέρβος κεντρικός χαφ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2027, δεν θα μετακομίσει τελικά στην Οβιέδο, η οποία είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Αντιθέτως, η πρόταση του συλλόγου από τα ΗΑΕ κάλυψε οικονομικά το «τριφύλλι» και έτσι η μεταγραφή προχωρά.
Η Σαμπάμπ Αλ Αχλί χρειαζόταν να εξασφαλίσει και τη συγκατάθεση του ίδιου του Μαξίμοβιτς, κάτι που πέτυχε προσφέροντάς του ένα συμβόλαιο που τον ικανοποίησε, αναφέρει το ρεπορτάζ των Σέρβων.
Ο Σέρβος μέσος μετρά φέτος τρεις συμμετοχές, ενώ την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί σε 46 επίσημα ματς, σημειώνοντας τέσσερα γκολ και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ σε περισσότερα από 2.600 λεπτά συμμετοχής.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Σπόντα» Μπενίτεθ για το γκολ - Οι δηλώσεις μετά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
- Η βαθμολογία των playoffs μετά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-0
- Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού
- Τραγική εικόνα, ήττα για τον Παναθηναϊκό από τον Ολυμπιακό - «Φωνές» για το γκολ
- «Παναθηναϊκός για Βραζιλιάνο εξτρέμ - Στο στόχαστρο ο Ζουάν Μπεζέρα»