Παναθηναϊκός: Προς διπλή αλλαγή στην ενδεκάδα, «πετάει» ο Ζαρουρί
Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται περιορισμένες αλλαγές στο σχήμα του Παναθηναϊκού, με Ζαρουρί και Τσέριν σε πρώτο πλάνο για βασικοί.
Ο Ρουί Βιτόρια εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στην πρώτη αναμέτρηση απέναντι στη Σαχτάρ.
Ωστόσο, για το δεύτερο παιχνίδι με τους Ουκρανούς, ο προπονητής του «τριφυλλιού» εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε μικρές αλλά στοχευμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.
Με δεδομένο ότι περιμένει αυξημένη πίεση από τους αντιπάλους, ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Άντριγια Τσέριν στον χώρο της μεσαίας γραμμής, προκειμένου να ενισχυθεί η αμυντική λειτουργία και η κυκλοφορία της μπάλας.
Την ίδια στιγμή, ο Ανάς Ζαρουρί παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα στις τελευταίες προπονήσεις, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού στο ματς της Πέμπτης (21:00) στην Κρακοβία, πιθανότατα στη θέση του Φίλιπ Τζούριτσιτς.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο σέντερ που βλέπει ο Παναθηναϊκός - Στον "αέρα" δύο»
- Η επιστροφή-ανάσα που περίμενε ο Παναθηναϊκός πριν τη Μπέτις
- Παναθηναϊκός: Τι αλλάζει με τον Ρενάτο και ποιο είναι το μέλλον του
- Η σύζυγος του Χολμς διέγραψε το πρώτο story και επανήλθε με νέα ανάρτηση (pics)
- Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 0-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού