Μπλεξίματα Καλάμπρια με την αστυνομία, έχασε το δίπλωμα οδήγησης
Ο Ιταλός μπακ που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό σταμάτησε για έλεγχο και τιμωρήθηκε λόγω παράβασης του ΚΟΚ στην πατρίδα του.
Ο Νταβίντε Καλάμπρια αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές που ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά για τη νέα σεζόν, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ωστόσο, ο πρώην αρχηγός της Μίλαν απασχόλησε τις τελευταίες ώρες τις αστυνομικές αρχές του Μιλάνου, για έναν λόγο που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο.
Η υπόθεση μεταγραφής του δεν είναι απλή, καθώς για την υπογραφή του ενδιαφέρονται επίσης η Λιλ και μία ομάδα της Premier League, γεγονός που ανεβάζει τον ανταγωνισμό. Μέχρι να αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο Ιταλός αμυντικός παραμένει στην πόλη του, απολαμβάνοντας λίγες ημέρες ξεκούρασης.
Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, κατά τη διάρκεια μίας διαδρομής με το αυτοκίνητό του, ο Καλάμπρια σταμάτησε για έλεγχο από τους carabinieri. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι μιλούσε στο κινητό ενώ οδηγούσε, κάτι που απαγορεύεται αυστηρά από τη νομοθεσία. Ως αποτέλεσμα, του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης.
Με βάση τον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, που ισχύει στην Ιταλία από τις 14 Δεκεμβρίου 2024, η συγκεκριμένη παράβαση τιμωρείται με πρόστιμο από 250 έως 1000 ευρώ και επιπλέον με αναστολή της άδειας οδήγησης για διάστημα που κυμαίνεται από δεκαπέντε ημέρες έως δύο μήνες.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Λακωνικός Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Παρτίζαν-Παναθηναϊκός 78-62
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παρτίζαν-Παναθηναϊκός 78-62
- Παρτιζάν - Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Γκραντ στο Τριφύλλι
- «Ο Παναθηναϊκός έκλεισε Γιάγκουσιτς με ποσό-ρεκόρ για τη Σλάβεν Μπελούπο - Έρχεται Αθήνα»
- Επίσημο: Αυτή είναι η νέα ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού