Ντίμτρο Ρίζνικ: «Διαβάσαμε τον Παναθηναϊκό και δεν εντυπωσίασε»
Ο Ντίμτρο Ρίζνικ που ήταν και ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου από πλευράς Σαχτάρ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι για την εξέλιξή του.
Η Σαχτάρ Ντόνετσκ ταξίδεψε στην Αθήνα, για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό σ’ ένα παιχνίδι που ο Ντίμτρο Ρίζνικ ήταν ο κορυφαίος της παίκτης, καθώς πραγματοποίησε πολλές και εξαιρετικές επεμβάσεις.
Μάλιστα ο τερματοφύλακας της ουκρανικής ομάδας μετά το τέλος του παιχνιδιού αναφέρθηκε στην αναμέτρηση, στην απόδοση της Σαχτάρ, αλλά και τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τον αγώνα:
“Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά επειδή ήμασταν εκτός έδρας. Για εμάς το παιχνίδι ήταν άστοχο σε ορισμένα σημεία.Νομίζω ότι το σκορ είναι δίκαιο αλλά θα κριθεί στην Πολωνία”.
Για το που δυσκολέυτηκαν:
“Κάποιες στιγμές δε δούλεψαν όπως θέλαμε, νιώθαμε βαρείς μετά το ταξίδι, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Θα παίξουμε και θα δούμε την επόμενη Κυριακή”.
Για την απόδοσή του:
“Έπαιξα καλά, αλλά όλοι τα πήγαν περίφημα σήμερα, τα δώσαμε όλα σήμερα, θα το πω ξανά, θα κριθεί στην Πολωνία”.
Για τον Παναθηναϊκό:
“Tους καταλάβαμε για να είμαι ειλικρινής, δεν εντυπωσίασαν, ήμασταν προετοιμασμένοι, οπότε τίποτα δεν μας εξέπληξε”.
Για την υποστήριξη του κόσμου στην Κρακοβία:
“Φυσικά και θέλουμε ένα γεμάτο στάδιο, οπότε προσκαλώ όλους τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τον επαναληπτικό μας αγώνα, τους προσκαλώ όλους στην Κρακοβία”.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καρπετόπουλος για Παναθηναϊκό: «Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο και δημιουργεί μια περίεργη κατάσταση» (vid)
- Κατσαρός: «Για τέτοιες μεταγραφές κινείται ο Παναθηναϊκός» - Ατάκες για Τεττέη (vid)
- Ακούστηκαν συνθήματα κατά Αλαφούζου: «Εσύ δεν είσαι Παναθηναϊκός»
- Ξανά σε σχέση η Μαριγκόνα - «Ποια θα πήγαινε στο ΟΑΚΑ;» (pics)
- Πανούτσος: «Μου είπαν ότι ο Τετέ τους αποχαιρετούσε κάθε μέρα...»