Παραδοχή Ουκρανών για ΟΑΚΑ: «Ευχαριστούμε, Κύριε και Σωτήρα Ρίζνικ»!
Ο τερματοφύλακας της Σαχτάρ πραγματοποίησε 7 καθοριστικές επεμβάσεις και κράτησε το 0-0 στο ΟΑΚΑ.
Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ (0-0) με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League, έχοντας δημιουργήσει αρκετές μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Ωστόσο, η εξαιρετική βραδιά του Ντμίτρο Ρίζνικ στέρησε από το τριφύλλι το πολυπόθητο γκολ.
Ο 25χρονος Ουκρανός τερματοφύλακας ολοκλήρωσε το ματς με 7 σημαντικές αποκρούσεις, κερδίζοντας δικαίως τον τίτλο του πολυτιμότερου για την ομάδα του. Η εμφάνισή του προκάλεσε αποθέωση από τους οπαδούς της Σαχτάρ, οι οποίοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψαν χαρακτηριστικά: «Ο Ρίζνικ ήταν απλά απίστευτος», «Ο Ρίζνικ έσωσε κυριολεκτικά τη Σαχτάρ απόψε. Έκανε πολλές σπουδαίες επεμβάσεις», «Ευχαριστούμε, Κύριε και Σωτήρα Ρίζνικ».
Η παρουσία του Ρίζνικ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να έχει αποκαλύψει πρόσφατα πως η Σάντερλαντ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Μετά και την εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό, οι φίλοι της Σαχτάρ ζητούν επίμονα να παραμείνει στο ρόστερ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καρπετόπουλος για Παναθηναϊκό: «Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο και δημιουργεί μια περίεργη κατάσταση» (vid)
- Κατσαρός: «Για τέτοιες μεταγραφές κινείται ο Παναθηναϊκός» - Ατάκες για Τεττέη (vid)
- Ακούστηκαν συνθήματα κατά Αλαφούζου: «Εσύ δεν είσαι Παναθηναϊκός»
- Ξανά σε σχέση η Μαριγκόνα - «Ποια θα πήγαινε στο ΟΑΚΑ;» (pics)
- Πανούτσος: «Μου είπαν ότι ο Τετέ τους αποχαιρετούσε κάθε μέρα...»