Ντάρια Μπόνταρ: Στην Ακρόπολη η εντυπωσιακή υπεύθυνη γραφείου Τύπου της Σαχτάρ (pic)
Στην Αθήνα βρίσκεται μαζί με την αποστολή της Σαχτάρ Ντόνετσκ η εκθαμβωτική Ντάρια Μπόνταρ που είναι η υπεύθυνη γραφείου Τύπου της ομάδας.
Η Ντάρια Μπόνταρ δημιουργεί αναστάτωση σε όποιο γήπεδο επισκέπτεται και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και το βράδυ της Πέμπτης (7/8) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.
Μια μέρα νωρίτερα, η Ουκρανίδα δημοσιογράφος-μοντέλο – που έφερε σε δύσκολη θέση ακόμα και τον προπονητή της ομάδας, Αρντά Τουράν – έκανε την πρώτη της ιστορίας στο Instagram από την Ελλάδα και συγκεκριμένα, από το Ναό του Παρθενώνα.
Σαφέστατα, θα τραβήξει τα βλέμματα στον αυριανό αγώνα της Σαχτάρ με τον Παναθηναϊκό για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.
Δείτε παρακάτω:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τρία «όχι» - Τι απέρριψε ο Γιαννακόπουλος ως λύση μετά το ΣΕΦ: «Καθαρή διαστροφή και ανάγκη για αυταρχισμό»
- «Το ποσό συμφωνίας Παναθηναϊκού-Γένσεν και το όριο της Μπρέντφορντ»
- Παναθηναϊκός: Η τελική προσπάθεια για Βλαχοδήμο και το κρίσιμο 7ήμερο
- Παναθηναϊκός: Δύο αποχωρήσεις που ανοίγουν το δρόμο για μεταγραφή
- «Παναθηναϊκός για Μπενεντέτι»: Νέο μεταγραφικό σενάριο