«Σε αυτή την περίπτωση ίσως ασχοληθεί με Γαλανόπουλο ο Παναθηναϊκός»
Ο Έλληνας μέσος παραμένει χωρίς ομάδα, με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί στο τραπέζι το όνομά του εφόσον προχωρήσει η πώληση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς.
Σύμφωνα με το metrosport.gr, ο Κώστας Γαλανόπουλος συνεχίζει να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας συνδεθεί αυτό το καλοκαίρι με Άρη, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.
Ο 27χρονος αμυντικός χαφ, που αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ λόγω οικονομικών διαφορών, είχε ζητήσει περίπου 400.000 ευρώ ετησίως, ποσό που αποτέλεσε εμπόδιο στις συζητήσεις του με τον Άρη.
Αν και το όνομα του Γαλανόπουλου «έπαιξε» αρχικά στη λίστα του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» δεν του έδωσαν τότε προτεραιότητα. Ωστόσο, όπως αναφέρει το metrosport.gr, η περίπτωση παραμένει ανοιχτή, ειδικά αν ολοκληρωθεί η αποχώρηση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς.
Σε αυτό το σενάριο, η ομάδα του Ρουί Βιτόρια θα μπορούσε να κινηθεί για την απόκτησή του, ώστε να ενισχύσει τον άξονα με έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά τη Super League και διαθέτει εμπειρία από υψηλό επίπεδο.
Παράλληλα, στον Άρη έχει επανέλθει η σκέψη για απόκτηση ενός καθαρού «6αριού» μετά τον αποκλεισμό από την Αράζ στο Conference League, με τον Γαλανόπουλο να παραμένει υποψήφιος στόχος. Παρ’ όλα αυτά, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού αναμένεται να εξαρτηθεί αποκλειστικά από την έκβαση της υπόθεσης Μαξίμοβιτς.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Φαλ... σκιάχτρο στη ρακέτα - Ο επόμενος για το 5 - Τι μπορεί να δώσει ο Λάιλς»
- Παναθηναϊκός: Πώς έφτασε στο οριστικό deal για τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός, μπάτζετ: Τα χρήματα που έχει ξοδέψει ήδη για μεταγρφαφές
- Παναθηναϊκός: Ταλαιπωρία για Πελίστρι - Η Ομοσπονδία ακύρωσε την πτήση τσάρτερ!
- «Προφορική δέσμευση Παναθηναϊκού-Μπόνγκα, τι περιμένει ο παίκτης»