Εντυπωσιασμένος ο Βαγιαννίδης - Οι πρώτες στιγμές στη Σπόρτινγκ
Ο πρώην δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού βρίσκεται ήδη στη Λισαβόνα, συμμετέχει στις προπονήσεις και ετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο του.
Σε λίγες ώρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Γιώργου Βαγιαννίδη, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα A BOLA.
Ο 22χρονος διεθνής Έλληνας αμυντικός, που έφτασε στη Λισαβόνα γνωρίζοντας θερμή υποδοχή από φίλους της ομάδας, αρκέστηκε να δηλώσει: «Είμαι πολύ χαρούμενος, θα μιλήσω αργότερα».
Ήδη από τη Δευτέρα συμμετέχει στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ρουί Μπόρζες, ο οποίος φέρεται να εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την πρεμιέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Κάζα Πία την Παρασκευή 8 Αυγούστου.
Το Σαββατοκύριακο ο Βαγιαννίδης επισκέφθηκε το «Στάδιο Αλβαλάδε» και, όπως μεταφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, έμεινε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις και την οργάνωση του συλλόγου.
Μάλιστα, σύμφωνα με προφορίες, έχει ήδη εκφράσει σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του τον ενθουσιασμό του για το μέγεθος της Σπόρτινγκ και τις συνθήκες που βρήκε στην Πορτογαλία.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο παίκτης του Παναθηναϊκού που αρέσει στην ΑΕΚ»
- Παναθηναϊκός: Παραμονεύει για να πάρει Γιάγκουσιτς η Ντινάμο Ζάγκρεμπ
- Παναθηναϊκός, Μπενίτεθ: «Ίσως ο Αλαφούζος να έχει πάρει την απόφασή του»
- Καρπετόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός κάνει κάτι πολύ έξυπνο» - Το σχόλιο μετά την Τούμπα (vid(
- Κατσαρός: Το ερώτημα-αίνιγμα για ρόστερ και Μπενίτεθ τη νέα σεζόν (vid)