Συναγερμός στη Σαχτάρ: Σημαντικός τραυματισμός πριν το ματς με Παναθηναϊκό
Ο Λασινά Τραορέ τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Σαχτάρ για την πρώτη αγωνιστική του ουκρανικού πρωταθλήματος με αποτέλεσμα όλη η ομάδα να κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα.
Η Σαχτάρ την ερχόμενη Πέμπτη αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.
Ο ουκρανικός σύλλογος την προκειμένη στιγμή κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένει να μάθει την ακριβή ζημιά που έπαθε ο Λασινά Τραορέ στο παιχνίδι που έδωσε η αντίπαλος του Παναθηναϊκού για το ουκρανικό πρωτάθλημα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν φόβοι για θλάση με αποτέλεσμα κάτι τέτοιο να σημαίνει πως εφόσον επιβεβαιωθεί, τότε ο Τραορέ δε θα αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό με την απουσία του να είναι σημαντική!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μίχος: «4 δυνατές μεταγραφές ο Παναθηναϊκός, 5 εκ. transfer fee, 3 εκατ. συμβόλαια»
- «Ο Ταρνοβάνου θα καταλήξει στον Παναθηναϊκό, το ποσό για αγορά»
- Γιαννακόπουλος: «Πρωτάθλημα και μετά τα καλύτερα...»
- Παναθηναϊκός: Πιθανό σενάριο για φιλικά στη Λεωφόρο, τι συμβαίνει με το ΟΑΚΑ
- Παναθηναϊκός: Η πρώτη αξιολόγηση Νίστρουπ για Αντίνο και Πελίστρι