Πρώτη προπόνηση για Ζαρουρί - Με Σιώπη κόντρα στη Σαχτάρ ο Παναθηναϊκός
Ολοκληρωμένο πρόγραμμα προπόνησης στο «Γ. Καλαφάτης» ενόψει της αναμέτρησης με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Παρών και ο Ανάς Ζαρουρί, ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Μανώλης Σιώπης.
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για το ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Γ. Καλαφάτης».
Το πρόγραμμα της Δευτέρας είχε ξεχωριστή σημασία, καθώς ήταν η πρώτη φορά που ο Ανάς Ζαρουρί συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός μπήκε για πρώτη φορά στο γκρουπ, ξεκινώντας έτσι την προσαρμογή του στο αγωνιστικό πλάνο του Ρουί Βιτόρια.
Παράλληλα, ο Μανώλης Σιώπης επανήλθε σε πλήρεις ρυθμούς μετά την αποθεραπεία του. Ο διεθνής Έλληνας μέσος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και ενσωματώθηκε στο σύνολο των ασκήσεων, δείχνοντας έτοιμος να διεκδικήσει θέση για το ευρωπαϊκό ματς.
Η προπόνηση περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις ανάπτυξης επιθετικού παιχνιδιού και στο φινάλε διεξήχθη εσωτερικό διπλό σε περιορισμένο χώρο.
Ο Φώτης Ιωαννίδης, από την πλευρά του, ακολούθησε θεραπευτικό πρόγραμμα, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα που δεν του επιτρέπει ακόμη να προπονηθεί σε φουλ ένταση.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Μπορεί να σκάσει όνομα έκπληξη για αριστερός μπακ στον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Το τριπλό μοντέλο συνδρομής στην πλατφόρμα Αλαφούζου
- Παναθηναϊκός: Ο φορ της Μπολόνια και η περίπτωση από την Τσέλσι
- «Ετοιμάζει πρόταση για Πούλγκαρ ο Παναθηναϊκός - Η ρήτρα αποδέσμευσης»
- «Τι πρέπει να γίνει για να ανοίξει ο δρόμος για Μπατίστ στον Παναθηναϊκό» (vid)