Παναθηναϊκός: «Χαμόγελα» για Σιώπη
Οι «πράσινοι» δούλεψαν στην τακτική με τον Σιώπη να ανεβάζει ρυθμούς, ενώ ο Ιωαννίδης έκανε θεραπεία.
Με επίκεντρο τον ευρωπαϊκό αγώνα της Πέμπτης απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, η ομάδα του Παναθηναϊκού προπονήθηκε το πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις του «Γ. Καλαφάτης».
Η προετοιμασία περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις τακτικής και παιχνίδι σε μικρούς χώρους, με το τεχνικό επιτελείο να εστιάζει στον έλεγχο του ρυθμού και στις τοποθετήσεις στο γήπεδο.
Θετικό νέο αποτέλεσε η επανεμφάνιση του Μανώλη Σιώπη, ο οποίος συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο αποθεραπείας. Από την άλλη, ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έκανε θεραπεία, κάτι που ήταν προγραμματισμένο, σύμφωνα με το πλάνο αποφόρτισης των ημερών.
Η προετοιμασία των «πρασίνων» θα συνεχιστεί με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική ετοιμότητα ενόψει του κρίσιμου ευρωπαϊκού ματς.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός σήμερα: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα 7/12
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τη Λάρισα
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αποφασίζει για δύο Έλληνες ο Μπενίτεθ
- Παναθηναϊκός: Ευχάριστα νέα με Πελίστρι, το ματς που επιστρέφει
- Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη βόμβα Κουρμπέλη για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!